Magazin 17.03.2023 04:15

Tuhaf, Öfkeli, Mutsuz ve Yalnız Ergenlere; "Problemler Birikir"

Parham A.G, bağımsız müzik sahnesini takip ettiğinizde sık karşılaştığınız isimlerden birisi. Aktif olarak Frozen Clouds ve Second gruplarında da faaliyet gösteren Parham, yeni grubu Şehir Çocukları ile solo şarkılarını sahneye taşıyor.
Tuhaf, Öfkeli, Mutsuz ve Yalnız Ergenlere; "Problemler Birikir"

Problemler Birikir, kişinin ayrılık sonrası yaşadığı, sosyal olarak olumsuz his ve davranışları anlatıyor. Güven problemleri, üşengeçlik, kendini kandırma ve kararsızlık gibi pratiklerden söz eden şarkıda sonik olarak yoğun bir kış hissinin yanı sıra, huzursuz, kararsız ama kendinden emin bir tavır var.

Parham A.G: "İskender Paydaş’ın Stüdyosunda Şarkı Yazıp Bitirmek Benim İçin Büyük Bir Onurdu"

Şarkı Aralık ayında, İskender Paydaş’ın Bodrum’daki stüdyosunda, Arda Kesim prodüktörlüğünde kaydedildi. Stüdyoya giderken elimde hiç bir materyal yoktu ve istediğim şey Bodrum’dan ve o stüdyodan, içindeki ekipmandan aldığım ilhamla bir şeyler üretmekti. İskender Paydaş’ın stüdyosunda şarkı yazıp bitirmek benim için büyük bir onurdu. Tuhaf, öfkeli, mutsuz ve yalnız ergenlere hitap eden bir müzik yapıyorum, ne hikmettir şu an tüm akranlarım böyle hissediyor.