Magazin 15.08.2022 04:39

TUĞBA ÖZERK'TEN YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Başarılı sanatçı Tuğba Özerk İstanbul'un en seçkin mekanları arasında yer alan Büyük Kulüp'te muhteşem bir sahne performansına imza attı…
TUĞBA ÖZERK'TEN YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Repertuarında kendi şarkıları dışında Türk pop ve sanat müziğinden seçkin eserlerede yer veren güzel sanatçı, sahneden verdiği mesajlar lada dikkat çekti. “Bazı organizatörler meslek birlikleri ile gereksiz ve lüzumsuz bir kedi fare oyunu oynuyor. Telif sözleşmesinden kaçınmak sanata ve sanatçıya haksız bir meydan okuma ve bunu onaylamamız asla mümkün değil. Bu akşam okuduğumuz ve okuyacağımız tüm şarkıları meslek birliklerine beyan ettik. Bugüne kadar hak etmediğim tek bir lokma yemedim. Bundan sonrada bu böyle olacak. Tüm organizatör arkadaşlarımı ve sanatçı dostlarımı telif hakları meselesinde hassas davranmaya davet ediyorum.” sözleriyle takdir toplayan Tuğba Özerk misafirleri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Sonbahar ve kış aylarında müzikseverlerin beğenisine sunacağı yepyeni şarkılarının stüdyo kayıtlarını tamamladığını da dile getiren başarılı sanatçı, Aykut Gürel’in hazırladığı proje albümün lokomotif şarkılarından birini okuyacak olmasının kendisini son derece heyecanlandırdığını dile getirdi.