Magazin 21.09.2020 03:01 Güncelleme: 20.09.2020 21:55

Tuğba Özay, bombayı Mersin'de patlattı!

Bu yıl ilki düzenlenen Mersin Altın Çilek Ödülleri töreni, çok konuşulacak olaylara sahne oldu.
Tuğba Özay, bombayı Mersin'de patlattı!

Divan Mersin Otel’de gerçekleşen ve Saygın Medya (Saygın Kurt) Organizatörlüğünde düzenlenen ödül törenine, Bergen’e vefatından 31 yıl sonra verilen ödül damga vurdu. Bergen’in ödülünü ablası Mukadder Terim, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın elinden aldı. Mukadder Hanım ertesi gün ödülü, şarkıcı Doğuş’la birlikte kız kardeşi Bergen’in mezarına götürdü.

‘BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’ TÜM ÖDÜLLERİ TOPLADI!..

Çekimleri Adana’da gerçekleşen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi, gecede kazandığı ödüllerle dikkat çekti. Dizide ‘Saniye’ rolüne hayat veren başarılı oyuncu Selin Yeninci, ‘En İyi Yardımcı Oyuncu (Kadın)’ olurken, dizide eşi ‘Gaffur’u canlandıran Bülent Polat, ‘En İyi Yardımcı Oyuncu (Erkek) ödülünü kazandı. Dizide “Çetin” rolüne hayat veren genç oyuncu Aras Şenol ‘Çıkış Yapan Oyunu’ ödülüne layık görüldü. Aynı dizinin ‘Demir Yaman’ı Murat Ünalmış, ‘Yılın En Başarılı Dizi Oyuncusu’ ödülünü kazanırken, dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu ‘En İyi Yönetmen’ ve Çukurova dizisi de ‘Yılın Dizisi’ olarak ödüle layık görüldü. Böylece “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi, Mersin Altın Çilek Ödülleri töreninden 6 ödülle döndü.

TUĞBA ÖZAY; BERGEN ROLÜ İLK BANA TEKLİF EDİLDİ. PROJEDE NİİHAT ALTINKAYA DA OLACAKTI

Tuğba Özay bundan birkaç yıl önce Bergen rolünün ilk olarak kendisine teklif edildiğini ve Nihat Altınkaya’nın da projede düşünüldüğünü açıkladı.

TUĞÇE IŞINSU KİTABINDA YER VERDİĞİ VE SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLAN WHATSAPP RİTÜELİNİ SAVUNDU!..

Tuğçe Işınsu, ‘Hiçlikten Gelen Güç’ kitabında yer alan ve sosyal medyada alay konusu olan Whatsapp Ritüelini savundu. ‘Çok konuşulmasının sebebi işe yaraması diyen Tuğçe Işınsu, eleştirilere ve alaycı yorumlara karşılık, ritüelin işe yaradığını iddia etti.

GENÇ OYUNCU DİLHAN ARAS, KAZANDIĞI ÖDÜL SONRASI “İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR” DEDİ, ERTESİ GÜN SOLUĞU BERGEN’İN MEZARI BAŞINDA ALDI!..

Mersin Altın Çilek Ödülleri töreninde “Çıkış Yapan Oyuncu” ödülünü kazanan genç oyuncu Dilhan Aras, törende Bergen modeli saçıyla dikkat çekti. Ödülünü aldıktan sonra sahnede yaptığı konuşmada ‘İstanbul Sözleşmesi Yaşatır’ diyen genç oyuncunun bu sözleri, tüm salon tarafından alkışlandı. Oyuncu Dilhan Aras, ertesi gün de Bergen’in mezarını ziyaret etti.

GELECEĞİN ROCK STAR’I OLARAK GÖSTERİLEN ASUDE CEMRE’YE BİR ÖDÜL DE MERSİN’DEN

Finlandiya Eğitim Sistemiyle dikkat çeken ve merkezi İstanbul Koşuyolu’nda bulunan Fidol Okulları, “Yılın Eğitim Markası” olurken, “Unutulurmuş” ve “Kara Fırtına” isimli şarkılarıyla dikkat çeken ve geleceğin Rock Star’ı olarak gösterilen Asude Cemre, ‘En İyi Çıkış Yapan Rock Sanatçısı’ ödülüne layık görüldü.

Medya ve Televizyon dalında Vahe Kılıçarslan ‘Vahe İle Evdeki Mutluluk’ programıyla, Balık Dedektifi Derya Yolyapan da Belgesel dalında ödül aldı. Klass Magazin Dergisi, ‘Yılın Magazin ve Cemiyet’ dergisi oldu. Chp İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ‘Siyaset’ dalında ödüle layık görüldü.

Gecede herkesin sevgilisi Kemal Sunal unutulmazken, eşi Gül Sunal, salonda bulunanlar için video mesaj yayınladı. Şarkıcı Ege, ‘Kedice Bir Sevda’ isimli kitabıyla ‘Yazar’ ödülü alırken, söz yazarı ve bestekar Ahmet Selçuk İlkan, şarkıcı Doğuş, mankenler Tuğba Özay ve Eva Maya, “Sevdim Seni Bir Kere” dizisinin oyuncusu Yağmur Öztürk’ün yanı sıra; oyuncular Deniz Oral ve Oflu Hoca olarak tanınan Çetin Altay da ödüle layık görüldü.