Tokat 25.10.2019 17:19

Tokat Milletvekilleri Murat Kurum ile görüştü

Ak Parti Tokat Milletvekili ve Grupbaşkanvekili Av.Özlem Zengin,  Tokat Milletvekili Av.Yusuf Beyazıt ve Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Tokat Milletvekilleri Murat Kurum ile görüştü

Bakanlık tarafından ilimizde devam eden yatırımların görüşüldüğü ziyarette belediyelerimizin ihtiyaçları, millet bahçesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları değerlendirildi.

Tokat Milletvekillerimiz Sayın Murat Kurum ile yaptıkları görüşme hakkında yaptıkları açıklamada;

‘Ak Parti Tokat Milletvekilleri olarak ilimizde devam eden yatırımları,  önümüzdeki dönemde planladığımız yatırımları takip etmek amacıyla bakanlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.  Bu bağlamda Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya gelerek Tokat’ı konuştuk. Rezerv alanların tahsisinin büyük bir kısmı tamamlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını, uzun süredir şehrimizin beklediği ve yer tahsisi yapılan AFAD binamızın yapım sürecini değerlendirdik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan Millet Bahçeleri projesi kapsamında Tokat’ta devam eden Gümenek ve Turhal Millet Bahçesi çalışmalarının son durumu ile ilgili değerlendirmelerimizi paylaştık. Belediyelerimiz tarafından çevre kirliliğinin önüne geçmek için yaptıkları çalışmalarda kullanmak üzere iş makinası, araç ve gereç taleplerini, çeşitli projelerde kullanılmak üzere yine bakanlık ve bağlı kuruluşlardan yapılan hibe ve destek taleplerini bakanımızla paylaştık.

İlimizle ilgili taleplerimizi ilgiyle dinleyen sayın bakanımıza Tokat genelinde devam eden projelere verdikleri destek için teşekkür ediyor, tüm bu çalışmaların ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.’’