Güncel - Yaşam 28.06.2022 09:00

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli personel alacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli personel alıyor.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli personel alacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B Sözleşmeli Personel Alınacak.

Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ve diğer birimlerinde (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlarda toplam 17 adet sözleşmeli personel alınacak.

Müracaat edecekler ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü izleyen 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) Üniversitenin web sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere Başkanlığımızca onaylanmış veya turkiye.gov.tr adresinden oluşturulmuş belgeler) Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylar belirtilen pozisyonlardan sadece bir tanesi için başvuru yapabilirler. Birden fazla pozisyona başvuranların tüm başvuruları geçersiz sayılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.