Vakıf Katılım web
Magazin 09.12.2022 04:37

'TİYATRO HAYALİ'NE KAVUŞTULAR...

Sinema ve televizyon dizilerinin başarılı oyuncusu Fatih Koyunoğlu eşi Ayça Koyunoğlu ile yıllardır hayalini kurdukları tiyatroya kavuştular.
'TİYATRO HAYALİ'NE KAVUŞTULAR...

Sinema ve televizyon dizilerinin başarılı oyuncusu Fatih Koyunoğlu eşi Ayça Koyunoğlu ile yıllardır hayalini kurdukları  tiyatroya kavuştular. 'Tiyatro Hayali'yi yönetmen Emrah Eren ile kuran sanatçı çift, ilk oyunları 'Aşk Hikayen Düşmüş'te birlikte sahneye çıkıyorlar.  

Ahmet Sami Özbudak’ın yazdığı ve yönetmen Emrah Eren’in yönettiği Tiyatro Hayali’nin ilk oyunu “Aşk Hikayen Düşmüş” hiç kavuşmamış iki aşığın uzaktan uzağa oynadığı oyunlara seyircinin tanıklık etmesini sağlıyor. “Aşk Hikayen Düşmüş” birbirlerinin ruh eşi olan iki aşığın uzaktan uzağa oynadığı oyunların anlatıldığı bir aşk masalı…Oyun parmak boyunda insanlar, kanatlı müzisyenler, hayaletler ve ışıklı yollar ile aşıkların birlikte çocuk olduğu, zaman zaman birlikte delirdiği bir bahçeyi gösteriyor bize. Tiyatro Hayali’nin ilk oyunu olacak 'Aşk Hikayen Düşmüş' 10 Aralık Cumartesi 20:30’da Baba Sahne’deki gösterimle prömiyer yapacak. “Aşk Hikayen Düşmüş” 11-12 ve 24 Aralık’ta tekrar Baba Sahne’de oynayacak.

Tiyatro Hayali Aralık Ayı Programı:

10 Aralık Cumartesi 20:30 – Baba Sahne 

11 Aralık Pazar 16:00 – Baba Sahne 

11 Aralık Pazar 20:30 – Baba Sahne 

12 Aralık Pazartesi 20:30 – Baba Sahne 

24 Aralık Salı 20:30 – Baba Sahne