Spor 31.03.2016 12:25

THY Avrupa Ligi'nde Türk gecesi

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 13. haftasında iki Türk takımı Fenerbahçe ile Anadolu Efes yarın karşı karşıya gelecek. YENİBİRLİK - Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak.…
THY Avrupa Ligi'nde Türk gecesi

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 13. haftasında iki Türk takımı Fenerbahçe ile Anadolu Efes yarın karşı karşıya gelecek.

YENİBİRLİK - Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak.

Grupta oynadığı 12 maçta 10 galibiyet ve 2 yenilgisi bulunan Fenerbahçe lider olarak çeyrek finale yükselmeyi daha önce garantiledi. Altı galibiyet 6 mağlubiyeti olan beşinci sıradaki Anadolu Efes'in ise çeyrek final umudunu son haftaya taşıyabilmesi için mutlaka galip gelmesi gerekiyor. Anadolu Efes Fenerbahçe'yi mağlup etse bile, çeyrek final için yarıştığı rakiplerinden Kızılyıldız Telekom'un bu akşam Panathinaikos'un da yarın akşam grupta iddiası bulunmayan Darüşşafaka Doğuş ve Cedevita'yı yenmeleri halinde Avrupa defterini son hafta öncesi kapatacak.

Avrupa'da 8. randevu

Fenerbahçe ile Anadolu Efes Avrupa kupalarında yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 7 maçtan 6'sını Fenerbahçe birini Anadolu Efes kazandı.