Ekonomi 09.08.2022 07:00

TFI TAB GIDA SUBWAY'İ PORTFÖYÜNE KATTI

TFI TAB Gıda, Subway'in Türkiye'deki operasyonlarını genişletmeyi hedefleyen bir ana lisans anlaşması yaptı.
TFI TAB GIDA SUBWAY'İ PORTFÖYÜNE KATTI

TFI TAB Gıda, Subway’in Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeyi hedefleyen bir ana lisans anlaşması yaptı.

TFI TAB Gıda Yatırımları, portföyüne kattığı yeni markalarla büyümesini sürdürüyor. Şirket, Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s’den oluşan dört küresel marka ve kendisine ait Usta Dönerci ve Usta Pideci’den oluşan iki ulusal olmak üzere, toplam altı markanın yanına bir dünya devini daha ekledi.

Anlaşma sonrasında açıklama yapan TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, ‘’Subway operasyonuyla büyümemizi daha da hızlandırarak, dünya çapındaki toplam restoran sayımızı bu yılın sonuna kadar 3000’in üzerine çıkaracağız.’’ dedi.

Kurdoğlu, TFI TAB Gıda Yatırımları’nın, restoran işletmeciliğinde uzun yıllara dayanan deneyimiyle dünyaca ünlü, değer yaratan markaları lezzet severlerle buluşturmaya devam ettiğini belirterek, “Türkiye’deki faaliyetlerimizi yürüten şirketimiz TAB Gıda, sektörde birçok ilki gerçekleştirirken lider kimliğiyle de sektöre yön vermeyi sürdürüyor. Türkiye’ye getirdiğimiz dört global markamızla sadece Türkiye için değil, dünya çapında da örnek alınan birçok başarı öyküsüne imza attık. Bu başarılardan aldığımız güçle kendi markalarımızı yaratarak, Türkiye’deki mutfak kültürünün büyük kısmını kapsayan, müşterilerimiz ve şirketimiz için değer yaratan bir markaya dönüştük. Şimdi de bu başarı dolu büyüme hikayesine bir yenisini daha ekleyerek, dünyanın en büyük markalarından Subway ile yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Subway CEO’su John Chidsey de “Subway olarak, uluslararası çaptaki varlığımızı güçlendirmeyi amaçlarken, diğer önemli markaların bir bölgedeki büyümesine önderlik ederek, kayda değer deneyim edinmiş operatörlerle ortaklık arayışındayız. Pazarın lider restoran operatörü olarak Türkiye’deki tüketiciler konusunda derin bir anlayış ve tecrübeye sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway’in Türkiye’deki varlığını hızlandırmaya destek sağlayacak en ideal ortaktır.” açıklamasında bulundu.