Türkiye - Gündem 30.03.2016 20:52

Teşvikiye'de silahlı saldırı

İstanbul Teşvikiye'de bulunan House Cafe'de silahlı saldırı meydana geldi. Olayda bir müşteri bacağından vuruldu. 2 saldırgan olay yerinden kaçarken yaralı vatandaş sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. YENİBİRLİK - Olay saat 17.00 sıralarında meydana…
Teşvikiye'de silahlı saldırı

İstanbul Teşvikiye'de bulunan House Cafe'de silahlı saldırı meydana geldi. Olayda bir müşteri bacağından vuruldu. 2 saldırgan olay yerinden kaçarken yaralı vatandaş sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

YENİBİRLİK - Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Hakan B. kafede tek başına oturduğu sırada yan masada oturan 2 kişi aniden ayağa kalktı.  Zanlılardan biri Hakan B.'nin kulağına bir şeyler söyledikten sonra elindeki silahla 2 el ateş etti. Sol dizinden ve baldırından yaralanan Hakan B. kanlar içinde yere serilirken zanlılar hızla kafeden dışarıya çıktı. Kafenin önünde de havaya ateş açan zanlılar daha sonra koşarak olay yerinden kaçtı.

TELEFONLARINI BIRAKIP KAÇTILAR

Saldırıyı gerçekleştiren iki zanlı daha sonra havaya ateş açarak olay yerinden kaçarken oturdukları masanın üzerinde cep telefonlarını ve sigaralarını unuttukları görüldü.