Magazin 14.11.2019 11:18

TEMA-K GÖNÜLLÜLERİ TEMA VAKFI YARARINA ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU

TEMA-K Gönüllüleri, dün TEMA Vakfı yararına düzenledikleri öğle yemeğinde bir araya geldi.
TEMA-K GÖNÜLLÜLERİ TEMA VAKFI YARARINA  ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU

Yemekten elde edilen gelir ile TEMA Vakfı'nın doğa eğitim programlarına destek verildi. Bilindiği gibi, TEMA Vakfı Gönüllüleri, çocukların doğayı seven, koruyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla vakfın tüm ülke genelinde uyguladığı doğa eğitim programlarını çeşitli faaliyetlerle destekliyor.

 TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), Salı günü Sunset Grill & Bar’da bir öğle yemeği düzenledi. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve cemiyet hayatından isimlerin katıldığı yemeğin geliri TEMA Vakfı’nın doğa eğitim programlarına aktarıldı.

 TEMA-K Gönüllüleri adına konuşan Esra Öztürk, “TEMA-K Gönüllüleri olarak yepyeni faaliyetlerle kaynak yaratmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 20 yıldır gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Türkiye’nin en itibarlı vakıflarından biri olan TEMA Vakfı’na destek veriyoruz. Bugün yaptığımız çalışmaların binlerce çocuğun hayatına olumlu etki edecek olması ve gelecek nesillerin hayatına önemli katkılar sağlaması bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bugüne kadar TEMA-K’nın verdiği destek ile on binlerce çocuk doğa eğitim programlarına katıldı. Desteklerimizi yeni etkinliklerle sürdüreceğiz” dedi.

 Sunset Grill’de düzenlenen öğle yemeğine katılım çok yüksekti yaklaşık olarak 150’ye yakın hanımın katıldığı yemekte şu isimler vardı; Esra Öztürk, Meral Kosif, Pınar Ayaydın, Yasemin Kaya, Fatoş Sarıgül, Öznur Yakın, Aslı Pehlivanlar, Aslıhan Şentürk, Azize Akandere, Elif İnci Aras, Figen Kıral, Sedef Mercan, Melda Aksı, Zeynep Yılmaz, Sibel Kerimoğlu, Serap Sarı, Özlem Koyuncuoğlu, Sedefhan Oğuz, Zeynep Germen ve Zeynep Mansur.