Vakıf Katılım web
Magazin 19.08.2022 13:39

Tankurt Manas & İdo Tatlıses' ten 'Puff Daddy'  çıkartması

Tankurt Manas' ın sözlerini kaleme aldığı ve İdo Tatlıses ile birlikte seslendirdiği Puff Daddy isimli çalışma 2022 yazının son çeyreğinde sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.
Tankurt Manas & İdo Tatlıses' ten 'Puff Daddy'  çıkartması

Tankurt Manas’ ın sözlerini kaleme aldığı ve  İdo Tatlıses ile birlikte seslendirdiği Puff Daddy isimli çalışma 2022 yazının son çeyreğinde sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. GopCity etiketi ile piyasaya sürülecek şarkıda  eğlenceli dans ritimleri yanı sıra AfroTrap esintileri  bulunuyor. Şarkının düzenlemesi Cenk Çelik’e mastering’i Gökhan Erken’e, müziği ise Aşkın İbik’e ait. Klibin yönetmen koltuğunda Onur Oğuz oturuyor ve yapımcılığınıda Recep Büyükbayrak üstleniyor.

Türk rapinin sevilen popüler isimlerinden Tankurt Manas ve yeni nesil pop müziğin sevilen isimlerinden İdo Tatlıses bir araya gelerek sevenlerine afrotrap ve G-house deneyimi dinletmeye hazırlanıyor. Özellikle son günlerde sıkça üretimleri ile gündemde olan her iki isimin yeni neslin ruhunu taşıyan bu iddialı şarkısı şimdiden merak konusu olmaya başladı.