Magazin 23.11.2020 12:35 Güncelleme: 23.11.2020 17:26

Ünlü youtuber feci kazada ölümden döndü

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, Etiler'de trafik kazası yaptı. Enes Batur'un kullandığı lüks araç, orta refüjde bulanan ağaca vurduktan sonra yol kenarındaki araca çarparak durabildi. Batur, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Ünlü youtuber feci kazada ölümden döndü

Ünlü youtuber Enes Batur, Etiler’de kullandığı lüks otomobille önce refüjde bulunan ağaca, sonra da yol kenarında park halindeki araçlara çarptı. Otomobilinin tekeri yerinden fırlarken ölümden dönen Batur’u olay yerine gelen kız arkadaşı teselli etti.

Kaza sabah saatlerinde Etiler Tepecik yolu üzerinde meydana geldi. Aracıyla seyir halinde bulunan Enes Batur, direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobiliyle önce refüjdeki ağaca, ardından ise yol kenarında bulunan otomobillere çarptı.

Aracın tekeri yerinden fırladı

Olay dün 11.00 sularında Etiler Tepecik yolu üzerinde meydana geldi. Çektiği sosyal medya videoları ile tanınan ünlü fenomen Enes Batur’un kullandığı 07 CKM 70 plakalı lüks otomobil, yol hakimiyetini kaybederek önce orta refüjdeki ağaca vurdu daha sonra yol kenarında park halinde bulunan araca çarparak durabildi. Enes Batur’un kullandığı araç kullanılamaz hale gelirken ünlü fenomen kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kaza sonrası bir süre başka bir araç içerisinde bekletilen Enes Batur, olay yerine gelen ambulans ile Ulus’taki Liv Hospital Hastane'sine kaldırıldı. Batur’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sevgilisi sarılarak teselli etti

Kaza sonrası şok geçiren ünlü fenomeni, olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer ve arkadaşları teselli etti. Batur, sevgiline sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bir süre başka bir araç içerisinde bekletilen Enes Batur, daha sonra ambülans ile hastaneye kaldırıldı.
Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

İşte Enes Batur’un ölümden döndüğü anlar

Ünlü youtuber Enes Batur’un Etiler’de kullandığı lüks otomobille önce refüjde bulunan ağaca, sonra da park halindeki araçlara çarptığı kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.