Vakıf Katılım web
Spor 31.03.2016 15:34

Sofuoğlu'ndan Arda'ya "El Clasico" morali

Hafta sonu yapılacak sezonun üçüncü yarışı için İspanya'da bulunan Red Bull sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu 2 Nisan Cumartesi günü Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak "El Clasico" öncesi bir araya geldikleri…
Sofuoğlu'ndan Arda'ya "El Clasico" morali

Hafta sonu yapılacak sezonun üçüncü yarışı için İspanya'da bulunan Red Bull sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu 2 Nisan Cumartesi günü Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak "El Clasico" öncesi bir araya geldikleri Arda Turan'a başarı diledi.

YENİBİRLİK - Kenan Sofuoğlu, Arda Turan'a son dünya şampiyonasını kazanırken kullandığı kaskı hediye etti. Arda Turan da milli motosikletçiye imzalı formasını verdi. İspanya'daki yarışlarda ve motor sporları dünyasında hep Arda'dan bahsedildiğini belirten Kenan Sofuoğlu "Milli maçta izledikten sonra herkesin gururla ve severek takip ettiği Arda ile bir araya gelmek benim için mutluluk verici. İnşallah cumartesi günü oynayacağı ilk 'El Clasico' maçı Arda için iyi geçer. Benim de hafta sonu önemli bir yarışım var. Sezonun üçüncü etabı için buraya geldik. Ben de kendisini pazar günkü yarışa davet ettim. Arda'nın padoka gelmesi ve orada bizimle olması büyük onur olur." ifadelerini kullandı. Hem futbolda hem de motor sporlarında İspanya'nın çok iyi konumda olduğu vurgulayan Sofuoğlu, "Futbolun bu kadar önemli görüldüğü bir yerde, ülkenin en iyi takımında oynayan bir oyuncumuzun olması çok güzel. Arkadaşım olmasından da ayrıca gurur duyuyorum. Bizimle buluştuğu için Arda'ya çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

"Milli takımın Avrupa şampiyonu olmasını diliyorum"

Arda Turan'ın Türkiye Milli Takımı için öneminin tartışılamayacağını ifade eden Kenan Sofuoğlu ay-yıldızlılar için 2016 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2016) şampiyonluk temennisinde bulundu.

"Hedefler de hayallerimiz de hiç bitmez"

EURO 2016'ya en iyi şekilde hazırlandıklarının altını çizen Barcelonalı futbolcu Arda Turan ise kazansa da kaybetse de herkesin gurur duyacağı bir milli takım oluşturduklarını belirtti. Şampiyonada sonuna kadar pes etmeyen bir takım izleteceklerini aktaran milli futbolcu, "Avrupa Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Genç kardeşlerimiz var, tecrübe kazanacaklar. Biraz zamana da ihtiyacımız var ama Avrupa Şampiyonası'na giden bir takım mutlaka başarılıdır. Hedefler de hayallerimiz de hiç bitmez. İnşallah Avrupa şampiyonu oluruz. Genç kardeşlerimiz, teknik direktörümüz ve teknik heyetimiz, herkes en iyisi için çalışıyor. Bu takım kazansa da kaybetse de herkesin gurur duyacağı bir takım." diye konuştu.