Spor 30.03.2016 21:25

Sneijder'in tedavisi sürüyor

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı kırmızılı takımda Sneijder'in ise tedavisine devam edildi. YENİBİRLİK - Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 27.…
Sneijder'in tedavisi sürüyor

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı kırmızılı takımda Sneijder'in ise tedavisine devam edildi.

YENİBİRLİK - Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı oyuncuların ilk bölümde gruplar halinde 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın ana bölümünde iki gruba ayrılan futbolcuların hücum ve sonlandırma çalışması gerçekleştirdiği kaydedildi. Sakatlıkları süren Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun tedavilerinin ardından hazırlanan program dahilinde salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaptığı vurgulandı. Diğer sakat oyuncular Wesley Sneijder ve Hakan Balta'nın ise hazırlanan program doğrultusunda tedavilerinin sürdüğü belirtildi.