Güzellik 16.11.2019 20:41

Sinoz'dan tüm ürünlere yüzde 40 indirim

Sinoz Kozmetik, büyük Black Friday kampanyasıyla cildine değer veren kadınlara tüm ürünlerde yüzde 40 indirim sunuyor. 16 Kasım-29 Kasım 2019 tarihleri arasında sürecek avantajlı kampanya ile tüm kadınlar lekesiz, pürüzsüz ve arınmış cilde kavuşuyor.
Sinoz'dan tüm ürünlere yüzde 40 indirim

Black Friday kampanyası ile mutlu ciltler

Her yıl Kasım ayının son cuması kampanyalarla kutlanan Black Friday’de bu yıl da giyimden beyaz eşyaya, kozmetikten ayakkabıya pek çok ürüne indirimli ulaşılabilecek. Bu özel günde cildine değer veren kadınların markası Sinoz, sadece bir gün değil iki haftalık Black Friday kampanyası başlatıyor. 16 -29 Kasım tarihleri arasında sürecek Black Friday kampanyasıyla tüm ürünlerde yüzde 40 indirim gerçekleşiyor.

Profesyonel cilt bakım ürünlerinden saç bakımına, vücut bakımından tamamlayıcı aksesuarlara kadar tüm ürünlerde gerçekleşen indirimle kadınlar tepeden tırnağa bakım yapıyor.

Sinoz Kozmetik; Sinoz Profesyonel, Sinoz Günlük ve Sinoz Ev kategorilerinde 55 farklı ürünle kullanıcısıyla buluşuyor. Her kadının gizli silahı olacak Sinoz ürünleri ile bakım keyfi avantajlı indirim kampanyası ile sunuluyor.

Ürünlerle ilgili detaylı bilgi ve kampanyalara sinoz.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.