Magazin 21.10.2021 04:27

Sinemanın yeni ikilisi: Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri

Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri, yeni bir komedi filminde bir araya geldi. İki ünlü ismin başrollerini üstlendiği "Her Şey Dahil" filminin çekimlerine Datça'da başlandı. Yönetmen koltuğunda Hakan Eser'in oturduğu yapım, sinema salonlarında kahkaha fırtınaları estirecek.
Sinemanın yeni ikilisi:  Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri

Yapımcılığını Sacro Film şirketiyle Metin Özcan’ın, kreatif yapımcılığını ise Hande Alpaslan’ın üstlendiği yeni sinema filmi “Her Şey Dahil”, iki ünlü oyuncuyu aynı sette buluşturdu. Başrollerini Gonca Vuslateri ile Gürgen Öz’ün paylaştığı komedi türündeki yapımın çekimlerine geçtiğimiz günlerde Datça’da başlandı.

KOYDA KAHKAHA YÜKLÜ MACERA

Yönetmen koltuğunda Hakan Eser’in oturduğu “Her Şey Dahil”de Gonca Vuslateri ile Gürgen Öz’e Hakan Bilgin, Sinan Engin, Nikki Wild, Kaan Yılmaz, Aslı Bankoğlu, Rüya Coric, Özgün Bayraktar, Tuncay Beyazıt, Gülnihal Demir, Yağmur Ün , Gökhan Tevek, Berk Şişman ve Hazal Erişkin eşlik edecek. Film, bir koyda yaşanan kahkaha dolu hikayeyi beyazperdeye taşıyacak.

ÜÇ KARDEŞİN TRAJİKOMİK ÖYKÜSÜ

2022 yılının ilk aylarında vizyona girmesi planlanan “Her Şey Dahil”in konusu şöyle: Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki sperm bankası aracılığıyla farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Geçim sıkıntıları yüzünden girişmedikleri iş kalmamıştır. Bir gün dedelerinden onlara bir miras kalır. Bu miras bir koydur. Ancak dedeleri, koyu taksitle almıştır ve ödenmesi gereken son iki taksit vardır. Kardeşler, koyu tatil köyüne çevirerek para kazanıp borcu ödemeyi planlar. Ancak giriştikleri macerada başlarına gelmeyen kalmayacak, üzerinde çalıştığı romanı bitirmek için sessiz sakin bir yer arayan ‘hayalet yazar’ Fulden de olanlardan nasibini alacaktır.