Magazin 26.07.2017 15:09

Sıla ile Ahmet Kural ilk kez el ele

Sıla'nın 5 günlük Harbiye konser serisinin dördüncüsü dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşti. Harbiye'de dördüncü gününde de binlerce kişiye konser veren Sıla, 3 saatten fazla sahnede kaldı ve 40 şarkı seslendirdi.
Sıla ile Ahmet Kural ilk kez el ele

Sıla'nın dördüncü konser gününde oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'da güzel şarkıcıyı yalnız bırakmadı. Konseri en önde izleyen Kural, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘EVLİLİK NASİP KISMET İŞİ’

“Hayat sürprizlerle dolu, arkadaş ortamında tanıştık, Nurgül Yeşilçay'ın doğum gününde değil. Güzel bir tanışma ortamımız oldu. Sıla'nın bütün şarkılarını çok seviyorum. Evlilik konusu şimdilerde konuşulmaz, bunlar nasip kısmet işi. Sıla hanımın konser serisi devam ediyor o yüzden pek tatile fırsatı yok. “Ailecek Şaşkınız” isimli bir filme başladık. Ardında Bursa'da filmin çekimlerine devam ediyoruz. İsterse Sıla film de oynayabilir yani kendi bilir. Özellikle görünmeme gibi bir durumumuz yok, elini tutar çıkarım” diye konuşan Ahmet Kural, konser sonrası sevgilisi Sıla'nın elini tutup Swissotel'e girdiler.

Basın mensuplarının Harbiye Açık Hava'nın otopark kısmında beklediklerini fark eden iki sevgili, aracın camını açıp selam verdiler.

Sözcü'de yer alan habere göre, basının büyük ilgisi ile karşılaşan sevgililer araçlarını Maçka'ya doğru sürdüler. Nereye gidecekleri tam bir bilmece halindeyken aniden Swissotel'in girişine doğru araçları ile ilerlediler. İlk defa bir arada görüntülenen Sıla ile Ahmet Kural'ın çok neşeli ve mutlu oldukları her hallerinden belliydi.

Sıla, Ahmet Kural, Sıla ile Ahmet Kural el ele

ŞAŞKIN AŞIKLAR DÖNER KAPIDA SIKIŞTI

Fotoğrafları çekilirken ikilinin deyim yerindeyse ağızları kulaklarındaydı. Özel araçlarından el ele inen iki sevgili, “Çok soru soruyorsunuz, zamanı gelince tüm sorularınızın yanıtını alacaksınız” diyerek otel'den içeri girdiler. Otel'in döner kapısından giren Sıla ile Ahmet Kural, gazetecilerinde aynı anda döner kapının içinde olmasından dolayı kısa bir süre sıkışma anı yaşandı. Panik olan sevgililer heyecan içerisinde kapının tekrar çalışmasını bekledikten sonra odalarına doğru yöneldiler.