Magazin 22.06.2018 02:00 Güncelleme: 22.06.2018 12:05

Serenay Sarıkaya Şarkı Söyledi

Serenay Sarıkaya ve Jabbar'ın seslendirdiği HAZ şarkısının kutlama partisi, HAZ tutkunlarını bir araya getirdi. Magnum'un "crack" sesinden ilhamla yaratılan, Serenay Sarıkaya ve Jabbar'ın birlikte seslendirdiği, yazın en HAZ dolu şarkısının kutlama partisi Les Ottomans Kuruçeşme' de gerçekleşti.
Serenay Sarıkaya Şarkı Söyledi

 Serenay Sarıkaya, Jabbar ve Magnum Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete aralarında, iş, sanat, moda, tasarım ve cemiyet hayatından Kerem Bursin, Selma Ergeç, Elif Boyner, Hacı Sabancı, Nazlı Kayı, Ayşe Kucuroğlu, Yasemin Taciroğlu, Güneri Civaoğlu, Müge Tezman Sırmabıyık, Hakan Yıldırım, Batya Kebudi, Eda Güzelcik, Doğal Mesudiyeli, Ezgi Baylar, Dila Tarkan, Kübra Açıl gibi isimlerin bulunduğu birçok davetli katıldı.

Ben orada yoktum bilmiyorum

Yüzü olduğu Magnum gecesine şık bir kıyafetle katılan Serenay Sarıkaya, gazetecilerin karşısına geçti. Son günlerde çıkan haberler hakkında konuşan Sarıkaya, yeni sinema filminin müjdesini verdi. Detay vermek istemeyen Sarıkaya, uzatmalı sevgilisi Kerem Bursin’in dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesine girmesini de değerlendirdi. “Kerem’in ilk yüze girmesi çok gurur verici, Türkiye’nin erkekleri ilgi çekiyor bu çok güzel bir şey. Herkesin gönlü nereye gitmek isterse oraya gitsin” dedi. Geçtiğimiz hafta eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’un Kerem Bursin’le Kilyos’ta pişti olmasıyla ilgili de gelen sorular morali bozulan Sarıkaya, “Ben orada değildim bilmiyordum” demekle yetindi. Son günlerin en çok konuşulan konusu hayvan haklarıyla ilgide konuşan güzel oyuncu, “Hayvanlara yapılan zulüm beni çok üzüyor, takip bile etmek çok acı umarım ki gerçekten bunları durdurulur” dedi.

Serenay dünyanın en güzel kadını

Serenay Sarıkaya’nın yüzü olduğu marka davetinde uzatmalı sevgilisi Kerem Bursin’de katıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan dünyanın en yakışıklı erkeği anketi hakkında konuşan Bursin, “Bu tabi ki beni mutlu etti anket de ilk100 e girmişim ama bu anket ne kadar doğru bilmiyorum” dedi. Sevgilisi Serenay Sarıkaya için de iltifatlar eden Bursin, “Ben dünyanın en yakışıklı 100 erkeği arasında mıyım bilmiyorum ama Serenay dünyanın en güzel kadını” dedi.

Bu yaz tatil yok

Selma Ergeç davete katılan isimlerden oldu. Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşayamayanlar’da rol alan güzel oyuncu, dizi hakkında sel verip sır vermedi. Bu yaz için tatil planı yapmadığını da söyleyen güzel oyuncu, Duruma göre bir şeyler yapabilirim” dedi. Son günlerde hayvanlara yapılan şiddeti de değerlendiren Ergeç, “Bunu konuşmak bile hata, muhakkak bir şeylerin yapılması gerekiyor” dedi. Sade güzelliğiyle dikkat çeken Ergeç, bu tarz davetlere giderken çok fazla makyaj yapmamayı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

MAZLUM AYDIN