Magazin Kaynak: (İHA) 10.07.2017 11:15 Güncelleme: 10.07.2017 11:21

Serdar Ortaç artık acılı şarkı yazmayacak

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Bundan sonra acı dolu şarkılar yazmayacağım. Kalan son yıllarımda mutlu olmaya çalışacağım" dedi...
Serdar Ortaç artık acılı şarkı yazmayacak
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Bundan sonra acı dolu şarkılar yazmayacağım. Kalan son yıllarımda mutlu olmaya çalışacağım" dedi.

Serdar Ortaç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Golden Tulip&Pasha Otel’de sahne aldı. Konserini izleyenleri coşturan Ortaç, bekar hayranlarından da bir an önce evlenmelerini istedi. Ortaç, "Evlenince canım cicim yok artık. Popstar da olsan öyle dansçılara falan dokunamazsın. Artık sadece senin için karın var. Şöyle omzuna dokunayım, dans edeyim biter o işler" dedi. Bu sözler izleyenleri kahkahaya boğdu.

Esprileriyle konuklarına kahkahaya boğan Ortaç, 10 sene önce aşk dolu şarkılar yazdığını, aşkı arayan şarkıların peşinde olduğunu ve bundan sonra mutsuz şarkı yazmayacağını anlattı. 40 yaşından sonra aşkı bulduğunun altını çizen Ortaç, "Bundan sonra acı dolu şarkılar yazmayacağım. Kalan son yıllarımda mutlu olmaya çalışacağım" diye konuştu.