Magazin Kaynak: (İHA) 03.09.2017 09:24 Güncelleme: 03.09.2017 09:27

Selendi'nin kurtuluş coşkusu Zara ile taçlandı

Manisa''nın Selendi ilçesinde kurtuluş coşkusuna ünlü sanatçı Zara da katıldı. Eserlerini seslendiren Zara Selendililere unutmayacağı bir gece yaşattı...
Selendi'nin kurtuluş coşkusu Zara ile taçlandı

Manisa’’nın Selendi ilçesinde kurtuluş coşkusuna ünlü sanatçı Zara da katıldı. Eserlerini seslendiren Zara Selendililere unutmayacağı bir gece yaşattı.

Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı ve geleneksel 22. Kültür ve Cirit Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk müziğinin güçlü sesi Zara eserleriyle geceye damga vurdu. Belediye Kent meydanında açık havada konser veren Zara yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Binlerce vatandaşın katıldığı gecede Zara’nın sahneye çıkmasıyla birlikte büyük coşku yaşandı. Zara, Selendi halkının ilgisi karşısında teşekkürlerini iletirken, Selendililer de Zara’nın şarkılarına eşlik etti. Gece boyunca Selendi’de büyük bir coşku yaşanırken Zara, havai fişek gösterileri altında eserlerini seslendirdi.

Gecede konuşma yapan Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Kurban Bayramı ile işgale uğramış bu kutsal vatan topraklarının şehit kanlarıyla sulanıp kurtuluşa erdiği ilelebet Türk yurdu olarak kalacağının ilan edildiği ilçemizin 3 Eylül Kurtuluş Gününün aynı tarihlere rast gelmesiyle 2 bayramı bir anda yaşıyoruz. Bu bayramı bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını rahmet ve minnet ile anıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de bizlere böylesi güzel bir gece yaşattığı için teşekkür ediyoruz" dedi.