Magazin 06.10.2022 14:41

SELAMİ ŞAHİN ÜÇLEMESİNİN İKİNCİ ŞARKISI YAYINDA!

Yarım asrı geçkin süredir sanat dünyasına kazandırdığı yüzlerce hit şarkısı ile Türk müziğine hizmet eden ve şarkıları kuşaktan kuşağa aktarılan efsane besteci, yorumcu ve büyük usta Selami Şahin'in üçleme projesinin ikinci şarkısı "Durma Git" müzik listelerine giriş yaptı.
SELAMİ ŞAHİN ÜÇLEMESİNİN İKİNCİ ŞARKISI YAYINDA!

Yarım asrı geçkin süredir sanat dünyasına kazandırdığı yüzlerce hit şarkısı ile Türk müziğine hizmet eden ve şarkıları kuşaktan kuşağa aktarılan efsane besteci, yorumcu ve büyük usta Selami Şahin’in üçleme projesinin ikinci şarkısı "Durma Git" müzik listelerine giriş yaptı.

Projenin ilk şarkısı ‘’Beklenen Sensin’’ ile müzik dünyasında büyük bir heyecan yaşatan dev isim, projesinin ikinci şarkısı ‘’Durma Git’’ ile bu heyecanı katlayarak sürdürüyor. Şarkının sözü ve bestesi Selami Şahin imzası taşırken projenin düzenlemesi ise Febyo Taşel'e emanet edildi.

Büyük ustaya bu değerli projesinde, enstrümanlarıyla Timur Atasever, Caner Güneysu, Birkan Şener, Cengiz Ercümer ve İstanbul Strings eşlik etti. Mix'i Daniel Taşel ve mastering’i Emre Kıral tarafından hazırlanan şarkının kapak tasarımı Berkcan Okar, görsel iletişim tasarımı ise Onur Yılmaz imzası taşıyor.

Şarkısındaki duygusal armonileri günümüz müzikal anlayışıyla daha da belirgin yansıtan Selami Şahin, etkileyici üçleme projesine başka bir soluk getiriyor. Her ay yeni bir şarkı ile projesini sevenleriyle paylaşan büyük usta yıl sonuna doğru üçlemeyi bitirmeyi hedefliyor.

Selami Şahin’in üçleme projesinin ikinci şarkısı Durma Git, 7 Ekim günü itibariyle Lider Entertainment etiketi ile tüm müzik platformlarında yayında!