Magazin 21.06.2019 00:30

SEFERTASIYLA SETE

Nesrin Cevadzade çekimlerine yeni başladığı sinema filminin setine sefertasıyla giderken Nişantaşı Citys çıkışı objektiflere yansıdı.
SEFERTASIYLA SETE

Ketojenik diyetiyle formda kaldığı için yemeklerini evde kendisinin yaptığını ve bu nedenle sefertasıyla sete gittiğini anlatan oyuncu “Bir kat semizotu, kabak ve organik tavuk yaptım. Ketojenik besleniyorum yağ bazlı, yani hiç şeker ve un yok ama bol yağlı besinler, çok fazla protein ve zeytinyağı tüketiyorum. Fit kalmanın sırrı bu ve haftanın beş günü spor yapmak benim için. Set yemekleri yiyemiyorum o yüzden evden yaptığım yemekleri yanımda götürüyorum” dedi. Cemil Show adlı karakomedi türündeki sinema filminde bir AVM’nin bir danışmasında çalışan bir kızı canlandıracağını söyleyen oyuncu, yazın hiç tatil yapamayacağını ardından başka bir sinema filmi için hazırlanacağını da sözlerine ekledi.

 Erkek oyuncuları da rahatsız ediyorlar

Nesrin Cevadzade ayrıca sosyal medya hesaplarında bir dönem takipçilerinin kendisini çok fazla rahatsız ettiğinin hatırlatılmasıyla bu durumun erkek oyuncuları için de geçerli olduğunu anlatıp şöyle devam etti: “Eskisi kadar olmasa bile insanlar daha kibar olmaya başladılar ayrıca Instagram’ın kendi filtreleri de oldu, artık hemen şikayet edilebiliyor. Bazı hesaplar eskiye göre daha usturuplu eskiden daha rahatsız ediyorlardı sadece kadın oyuncuları değil erkek oyuncular da bundan şikayetçi”