Magazin 27.05.2018 20:03

Şebnem Ferah'ın 'Parmak İzi'nden İlk Klip Çekildi

Yayınladığı ilk albümü Kadın'dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, 12 Nisan'da Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan "Parmak İzi "albümünün ilk video klibini "Küllerinden" şarkısına çekti.
Şebnem Ferah'ın 'Parmak İzi'nden İlk Klip Çekildi

“Parmak İzi” albümünün yayınlandığı ilk günden itibaren hayranları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan, “Küllerinden” şarkısına Şebnem Ferah’ta kayıtsız kalmayarak kliplendirdi.

“Albüm çıkar çıkmaz konserler başladığı için klip çekmeye fırsatımız olmamıştı, geçtiğimiz günlerde çektik. Şimdi gönül rahatlığıyla dinlenebilirim” mesajıyla birlikte klipten bir kareyi sosyal medya hesaplarında paylaşan Ferah, daha önce bir çok video klibinin yönetmen koltuğunda oturan Ömer Faruk Sorak ile “Küllerinden” klibinde de birlikte çalıştı.
5 yıl aranın ardından müzikseverlerin beğenisine sunulan, söz ve bestesi Şebnem Ferah’a ait 10 şarkının yer aldığı albümün kayıtları Babajim İstanbul stüdyolarında gerçekleştirildi.
Albümde yer alan 9 şarkının düzenlemesi Şebnem Ferah, Ozan Tügen ve Tarkan Gözübüyük imzası taşırken, “Kıramazsın” şarkısının düzenlemesi ise Şebnem Ferah ve Demir Demirkan’a ait.
Albümün mixleri Murat Bulut, masteringi ise Evren Göknar tarafından Los Angeles Capitol stüdyolarında yapıldı. Parmak İzi’nin kayıtlarında, akustik gitarları da çalan Şebnem Ferah’a müzisyen arkadaşları Ozan Tügen (klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (gitar, bas gitar), Demir Demirkan (gitar, akustik gitar) eşlik etti.