Güncel - Yaşam 19.08.2022 09:00

Şaphane Belediye Başkanlığı Memur alacak

Şaphane Belediye Başkanlığı Memur alıyor.
Şaphane Belediye Başkanlığı Memur alacak

Şaphane Belediye Başkanlığı Memur alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Kütahya ili Şaphane Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; "Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği” hükümlerine göre unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Sözlü sınava katılabilmek için; Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 21.09.2022 – 23.09.2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Şaphane Belediye Başkanlığı Şaphane /KÜTAHYA adresine müracaatlarını yapabileceklerdir.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurusu kabul edilip sınava çağrılan adaylar, Belediye tarafından düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesi” ne www.saphane.bel.tr internet adresinden erişebileceklerdir. Posta yoluyla da gönderilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.