Magazin 14.09.2019 00:30

ŞAMPİYON GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı 'Şampiyon' adlı dizi TRT 1 ekranında önceki akşam görücüye çıktı.
ŞAMPİYON GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yapımcılığını BSK Yapım Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç ve Devrim Yalçın'ın yaptığı dizinin ekibi Swissotel The Bosphorus'ta ilk bölümü birlikte izledi.

TOLGAHAN RAHATSIZLANDI

 'Kafkas' lakaplı boksör Fırat Bölükbaşı adlı karaktere hayat veren Tolgahan Sayışman, dizinin ilk izleme gecesine hasta olarak katıldı. Ayakta durmakta zorlanan oyuncu, zor anlar yaşadı. Tolgahan Sayışman'ın o anları objektiflere yansıdı.

ÖZEL BOKS VE FİTNESS EĞİTİMİ ALDIM'

 Dizinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, "Çekimlerden yaklaşık altı ay önce hazırlıklarım başladı. Hem boks hem fitness eğitimleriyle hazırlandım. Özel diyet programıyla çalıştım. Drama yönelik bir dizi olduğu için, dram sahneleri üzerinde de çalıştım" dedi.

 Dizinin diğer oyuncuları, "Rolümüze ve dersimize çok iyi çalıştık. Set ekibi olarak büyük emek verdik. Ön hazırlık sürecinden başlayan yolcuğumuz tüm set ekibiyle her noktasına titiz şekilde çalıştık. Güzel bir dram projesi yaptık. Seyircimiz kaliteli ve güzel bir proje izleyecek" şeklinde konuştular.