Magazin 24.11.2021 04:58

"SAKARLIKTA BİR DÜNYA MARKASI OLABİLİRİM"

Zorlu PSM'nin sevilen programı "İbrahim Selim ile Bu Gece"nin konuğu olan Elçin Sangu, samimi itirafları ve sorulara verdiği sempatik cevaplarla sosyal medyaya damga vurdu.

Büyük beğeni toplayan programda Sangu’nun doğal tavırlarına adeta övgüler yağdı.  Beş günde 500 bin izlenme rakamına ulaşan programda yurtdışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan güzel oyuncuya iltifat dolu yorumlar geldi. Programın başlangıcında ufak bir de kaza atlatan Sangu, masa üzerindeki su bardağını üzerine devirdi. Yaşadığı talihsizliği geçiştirmeye çalışan ünlü oyuncu, “Sakarlıkta bir dünya markası olabilirim. Bazı arkadaşlarım çok iyi bilir” diyerek güldürdü.

BİR GÜN HİNTLİ BİR GÜN ROMAN KADINI OLUYORDUM

Çocukken annesine hep başka bir karakterde kapıyı açtığını anlatan Sangu “Bir gün Hintli, bir gün Roman kadını olarak kapıyı açıyordum. Kendime evde kostümler hazırlıyordum. Tenimi esmere boyuyor, kaş yapıyordum. Danslar filan ediyordum“ diyerek oyunculuğa yatkınlığının o dönemlerden geldiğini belli etti.

SİREN Mİ OLACAĞIM DİYEREK CİNNET GEÇİRDİM

Çocukluğunda karateci, resim, dans, müzik ve oyunculuk yapmayı hayal ettiğini hatta bir ara buz patenine merak sardığını belirten Sangu, operadan oyunculuğa geçiş serüvenini anlatırken izleyenleri gülme krizine soktu.

Sangu, “Çerkezim ben. Çerkez müzikleri opera temelli. Söyleyiş tarzları çok operaya benziyor. Zaten çoğunlukla solistleri opera eğitimlidir. Bende oradan duya duya operayı tercih ettim. Operadan sonra 2 yıl boşta kaldım. Eniştem ‘sana Devlet Demiryollarında iş buldum’ dedi. O gün ciddi bir kavga oldu. Opera eğitimi aldım siren olarak mı görev yapacağım diyerek cinnet geçirdim. Beni memur yapacaklar belli. Annem beni zorla amatör olarak tiyatroya götürdü. Orada bakış açım değişti.

ALLAH BELASINI VERSİN, SEKTÖRDEN SİLİNİR BU İNŞALLAH DİYEREK YOLUMU DEĞİŞTİRDİĞİM İNSANLAR VAR

Kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren güzel oyuncu, ‘Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştiririm dediğin bir ünlü var mı? sorusuna, “Çok yok ama var. Allah belasını versin, sektörden silinir bu inşallah diyerek döndüğüm. Bu neden bu kadar paralar kazanıyor dediğim birileri var” itirafıyla stüdyodaki herkesi şoke etti.