Vakıf Katılım web
Magazin 23.05.2019 00:30 Güncelleme: 22.05.2019 23:19

Sağlığına kavuşmaya başladı

Etiler Liv Hospital'de Prof.Dr. Cemalettin Kocatürk yönetiminde başarılı bir ''Videotorakoskopi'' operasyonu geçiren Sevcan Orhan, hayranlarını sevindirecek bir mesaj yayınladı.
Sağlığına kavuşmaya başladı

15 mayısta akciğerindeki kitle nedeniyle ameliyat olan ve başarılı geçen operasyonun ardından hızla sağlığına kavuşan Orhan, soyal medya hesaplarından hayranlarına seslendi.

Sanatçı ilk mesajında; ''Merhabalar sevgili dostlar, sağlıkla size merhaba diyebilmenin mutluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Dualarınıza, yazdığınız mesajlara, tüm dostlarıma, aileme, beni seven herkese minnettarım. Çok teşekkür ediyorum. Sayenizde sizin dualarınızla, gücüzle ayaklandım ve iyiyim. Akciğerimde bir kitle olduğu ortaya çıktı ve o kitle çok küçük bir kitleydi. Şükürler olsun kötü huylu olmadığı belliydi ama doktorum orda durmaması gerektiğini ve almamız gerektiğini söyledi. 15 Mayıs günü hastaneye yattım. Kitle küçük olsa da, kötü huylu olmasada akciğer operasyonları gerçekten ağır. Dolayısıyla iki gün yoğun bakımda kaldım, dört gündür hastanede yatıyorum. Nasip olursa bir-iki gün sonra hastaneden taburcu olacağım. İyi olduğumu görmenizi istedim. Daha güzel türkü söyleyeceğimi de söyledi doktorum onu da sizlerle paylaşmak istedim. Daha iyi olup aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum. Sizi seviyorum... Hoşçakalın...'' ifadelerini kullanarak herkesin yüreğine su serpti.