Halkbank web
Ekonomi 21.02.2017 10:32 Güncelleme: 21.02.2017 14:25

​Sağlamcı ol, CEBİNİ SAĞLAM'A BAĞLA

​Sağlamcı ol, CEBİNİ SAĞLAM'A BAĞLA

Kuveyt Türk, “Sağlam Bankacılık” mottosuyla sürdürdüğü bankacılık hizmetlerine yeni bir kredi kartıyla devam ediyor: Sağlam Kart. Bu yeni kredi kartı bütçe dostu olmasıyla diğer kredi kartlarından ayrılıyor.

Sağlam Kart, eğitim ve sağlık gibi temel ihtiyaçların kolayca karşılanabilmesi için, anlaşmalı kurum şartı gözetmeksizin, her yerde vade farksız 5 taksit yapıyor. Burada eğitimin içerisine kreşlerden üniversitelere; sağlığın içerisine eczanelerden diş hekimlerine kadar çok geniş bir yelpazeyi aklınıza getirebilirsiniz. Vade farksız 5 taksit olanağından faydalanabilmek için dikkat etmeniz gereken tek şey, harcama yaptığınız işletmenin “Eğitim” veya “Sağlık” kategorisinde kayıtlı olmasıdır.

Sağlam Kart’ın en önemli farklarından bir başkası, hiçbir koşulda kart ücreti almaması. Üstelik Sağlam Kart, kart ücreti almadığı gibi size yıllık HEDİYE ALTIN kazandırıyor. 12 ay boyunca düzenli 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ve ekstresini düzenli ödeyen herkesin hesabına 12. ayın sonunda 50 TL değerinde hediye altın aktarıyor. Üstelik hediye altınlarınızı nasıl kullanacağınızı da tamamen size bırakıyor. İster biriktirin, ister nakit olarak çekin. Hediye altınlarınızın kullanım süresi de sınırsız.

Sağlam Kart, Asistans hizmetleriyle de yanınızda. Çilingir hizmeti, araç kurtarma, araç çekme, lastik değişimi gibi birçok hizmet de belirli limitler dahilinde ücretsiz olarak kullanmanıza açık. Olay anında  0216 524 33 89 numaralı telefonu arayın, Sağlam Kart Asistans yardımınıza yetişsin.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız.