Magazin 04.10.2022 05:40

RÜMEYSA'DAN YENİ SİNGLE ÇALIŞMASI "GÜZEL OLAN HER ŞEYDEN"

Kendine özgü sesi ve yorumuyla katıldığı ses yarışmasında Sezen Aksu'nun beğenisini kazanıp, beş yıl boyunca hem stüdyosunda hem de sahnesinde vokalistliğini yapan Rümeysa, "Dünya Telaşı" ve "Aşkın Mağdurları" adlı şarkılarının hemen ardından "Güzel Olan Her Şeyden" isimli yeni projesini müzik severlerin beğenisine sundu.
RÜMEYSA'DAN YENİ SİNGLE ÇALIŞMASI

Kendine özgü sesi ve yorumuyla katıldığı ses yarışmasında Sezen Aksu’nun beğenisini kazanıp, beş yıl boyunca hem stüdyosunda hem de sahnesinde  vokalistliğini yapan Rümeysa, “Dünya Telaşı” ve “Aşkın Mağdurları” adlı şarkılarının hemen ardından “Güzel Olan Her Şeyden” isimli yeni projesini müzik severlerin beğenisine sundu.

Sözü ve müziğinde Rümeysa ve Burak Alkın işbirliği olan teklisi için Rümeysa: “Çoğunlukla sevdiğimiz kadar sevilmeyiz, şarkıda biz buna değindik, gerçekten konusunu nakarat çok güzel anlatıyor: Güzel olan her şeyden, bize düştü hiç bir şey… “ diyor. “Güzel Olan Her Şeyden”in düzenlemesi ise Esad Fidan tarafından yapıldı. Lyric olarak hazırlanan video klibi ise Mithat Dalgıç imzası taşımakta.

Rümeysa “Güzel Olan Her Şeyden” DMC etiketiyle 30 Eylül Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!