Vakıf Katılım web
Magazin 23.05.2022 04:29 Güncelleme: 22.05.2022 18:13

RENGARENK FESTİVAL!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün süren 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gençlik festivali büyük bir coşkuyla kutladı.
RENGARENK FESTİVAL!

16 Mayıs’ta İlk Adım Yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, 19 Mayıs günü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı “O Zaman Renk Koşusu” ve Zeynep Bastık konseri ile son buldu.

Festival Sanatçılar Parkı’ndaki Gençlik Etkinlikleri ile Başladı!

Konserler, söyleşiler, eğlenceli gösteri ve aktivitelerin yer aldığı Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşti. Festival kapsamında Sanatçılar Parkı sahnesinde üniversite grubu konserleri, üniversiteler arası münazara etkinliği, Nilay Örnek, Aylin Balboa, Celil Nalçakan ve Can Yılmaz'ın katılımları ile Kafa Dergisi Söyleşisi ve Abur Cubur Show etkinlikleri düzenlendi.

O Zaman Renk!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gençlik festivali O Zaman Renk Koşusu ile devam etti. O Zaman Renk koşusu Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın Ortaköy Meydanı’ndan start verdiği koşu Barbaros Meydanı’nda sona erdi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği, büyük coşkunun yaşandığı ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı koşuyla Beşiktaş’ın sokakları rengârenk oldu.