Magazin 04.12.2022 04:33

Prof.Dr.Oytun Erbaş dan çok konuşulacak açıklamalar…

Prof.Dr.Oytun Erbaş dan çok konuşulacak açıklamalar…

Beyaztv Ekranlarında Uzm.Psikolog Özlem Esra Ada’nın sunumuyla her cumartesi 15:00 de yayınlanan Herkese Lazım programının bu haftaki konukları açıklamalarıyla tartışma yaratan Araştırmacı Prof.Dr.Oytun Erbaş ve Haber Spikeri Ekin Olcayto oldu…

Program konuğu Prof.Dr.Oytun Erbaş yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu…

Kadınların Yüzüne bakarak Östojenik mi? (kadınsı) Kavgacı mı olduğunu anlayabilirsiniz…

Kadınların yüzüne bakarak karakter analizi yapmanın mümkün olduğunu söyleyen Erbaş “bir kadının dudakları kalın, kirpikleri uzun ve çenesi sivri yüzü üçgense daha kadınsı ve romantiktir.
Ancak kalın köşeli bir yüze, kare çeneye sahipse erkeksi ve kavgacı olabilir” dedi.

“Kepçe kulaklı insanlar hiperaktif ve aceleci olur”

Etrafınızdaki insanları gözlemleyin eğer dişleri çarpık ve kulakları kepçe insanlar görürseniz bilin ki bunlar aşırı aceleci ve hiperaktif tiplerdir dedi..

Hekimlik ve gözlemin getirdiği deneyimle karakter analizi yapabildiğini ve bu konuda yanılmadığını ekleyen Erbaş, insan sosyal ipuçlarını en iyi okuyan varlıktır, bende bir görüşmeye gittiğimde karşımdaki kişi hakkında karakter analizi yapıyorum dedi.

“Çocuklarınızı kimseye öptürmeyin”

Uçuk geçiren anneanne/ babaannelerin öptüğü çocuklar büyük risk altında diyen Erbaş, uçuk bağışıklığı henüz gelişmemiş bir çocuk için hayatı tehlike taşır dedi.
Uçuk çocukta beyin hasarı yapar, çocuğunuz sakat kalabilir, hayat boyu zeka geriliği olabilir dedi.

“Tiksinen İnsanlar Daha Uzun Yaşarlar”

Tiksinen insanların daha uzun yaşadığını iddia eden Erbaş, tiksinmek genetiktir, kişisel ilişkilerinde mesafeli, seçici olmak koruyucu bir durumdur virüs geçişini önlemiş olursunuz. Pandemi de olduğu gibi uzaktan selamlaşmak, öpüşmemek, mesafeli olmak sağlığınızı koruyan bir durumdur, virüs geçişine engel olursunuz dedi..

“Günümüzde 5 çocuktan 1’ i sorunlu doğuyor ben bunlara outlet cocuk diyorum “

Eski anneler doğaldı artık anneler ilaç kullanıyor ilaçların etkileri uzun yıllar 20 yıla yakın devam ediyor, annenin genç kızlığında içtiği antidepresan türü ilaçlar evlenip hamile kaldıktan sonra çocuğun sağlığını etkiliyor ben şimdiki çocuklara Outlet çocuk diyorum.

Günümüzdeki çocuklarda korkunç bir öğrenme güçlüğü var kötü çevre stres beslenme ilaç kullanımıyla çocuk hasta ve depresif doğuyor anne karnındayken çocuğun sağlığının korunması çok önemli beş çocuktan biri sorunlu doğuyor, tarım ilacı maruziyeti de çocukların sağlığını etkiliyor ağır metaller, kimyasallar ve tarım ilacına maruz kalan çocukların sağlıklı olmasını bekleyemeyiz.