Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 26.10.2017 11:27

Piyalepaşa İstanbul'da hayat 2018'de başlıyor, yatırım değeri gün geçtikçe artıyor

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı. Projeden ev almak isteyenler 30 Kasım'a kadar 60 ay vadeli 0 faiz ve 120 ay vade % 0,45 faizli ödeme seçenekleriyle kampanyadan yararlanabilirler. Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'de başlıyor.
Piyalepaşa İstanbul'da hayat 2018'de başlıyor, yatırım değeri gün geçtikçe artıyor

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyasının startını verdi. İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul’dan ev almak isteyenler, bu hayallerine 30 Kasım 2017 tarihine kadar geçerli olacak 60 ay vadeli 0 faiz ve 120 ay vade % 0,45 faizli özel kampanyası ile ulaşabilirler. Ödeme konusunda kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği sunan Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları 800 bin TL’den başlıyor. 

Şehrin kalbinde, ulaşım çok rahat

“Beyoğlu’nda yaşayan bir yatırım için gelin ödeme planınızı birlikte yapalım” çağrısında bulunan Piyalepaşa İstanbul, sosyal donatıları ve kişiye özel ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle cazip fırsatlar sunuyor. Ulaşım açısından merkezi bir konumda bulunan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede. İçerisinde ulaşım imkânı da bulunan proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor. 

Beyoğlu’nun ruhunu yansıtıyor

82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul’da 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı (AVS) da yer alıyor. 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı’nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alıyor. 2 katlı Alışveriş Sokağı’nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Yürüyüş yolu üzerindeki 2500 metrekarelikspor merkezinde fitness’tan basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı bunuyor.

Alışveriş Sokağı 2018’de açılıyor

Açık alanda mağazaların yer aldığı Alışveriş Sokağı (AVS) adeta alış veriş merkezi konforu sunuyor. Yaklaşık 3.900 araçlık 4 katlı otopark alanı bulunan Piyalepaşa İstanbul’da daire sahipleri ve ziyaretçiler arabalarını rahatlıkla park edip, dolaşabilecekler. Kısa süreli park, taksi ve vale imkânlarının yanı sıra metrobüs ve metrolara shuttle hizmeti gibi avantajları bulunan Piyalepaşa İstanbul AVS’de yıl içerisinde çeşitli kültür sanat etkinlikleri de yapılacak. Piyalepaşa İstanbul’un simgesi olan Saat Kulesi adeta bir kültür sanat merkezine dönüştürülecek. 700 metrekarelik bir sergi salonunun yer alacağı mekânın 1.000 metrekarelik bir kullanım alanı sunuyor. AVS’nin ilk etabı 2018 yılında açılıyor.

Piyalepaşa İstanbul Hakkında:

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstanbullular’ın özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Ödeme konusunda kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği sunan Piyalepaşa İstanbul’da konutların metrekaresi 10,500 TL’den, rezidans dairelerin metrekaresi ise 13 bin TL’den başlıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası mağazasıyla İstanbulluların yeni buluşma adresi olmaya aday. Alışveriş Sokağı ile İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağıracak olan projede ‘yaşayan’ bir mahalle dokusu vurgulanıyor. Piyalepaşa İstanbul, semt duygusunu insanlara yaşatmak üzere bakkalı, simitçisi, manavıyla gündelik hayatın aktığı, kahvelerin yudumlandığı, İstanbulluların özlemini duyduğu sadelik ve huzuru insanlarla buluşturacak.