Magazin 23.01.2020 20:46

PINAR AYLİN'İN KIZI MAYA GÜZELLİĞİYLE HAYRAN BIRAKTI

Çeşme'ye yerleşen Pınar Aylin, boyunu geçen kızı Maya Tokatlıoğlu ile İstanbul gecelerinde felekten bir gece çaldı.
PINAR AYLİN'İN KIZI MAYA GÜZELLİĞİYLE HAYRAN BIRAKTI

ANNESİNİN BOYUNU GEÇTİ

Çeşme’ye yerleşen Pınar Aylin, boyunu geçen kızı Maya Tokatlıoğlu ile İstanbul gecelerinde felekten bir gece çaldı. Son günlerde Demet Akalın’la yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Pınar Aylin, Kozyatağı Hilton Otelin içinde yer alan Al SharQ’da kızıyla eğlenerek stres attı. Güzelliğiyle göz dolduran 18 yaşındaki Maya’nın annesinin boyunu geçtiği gözden kaçmadı.

Amerikan koleji 3. Sınıf öğrencisi olan Maya’nın sanatla iç içe olduğunu belirten Aylin, “Güzel sanatlar okumayı düşünüyor. Muhteşem yaratıcı bir tarafı var. Muhtemelen yurt dışında okuyacak. Hangi meslekte mutlu olacaksa onu yapsın. Şarkıcılığı düşünmüyor belki yönetmenlik olabilir” diye konuştu.

2020 BENİM YILIM OLACAK

‘Yazık Oldu' isimli çalışmasıyla uzun süre ara verdiği müziğe dönüş yapan güzel sanatçı,  “2020 benim yılım olacak. Yeni single çalışmalarım var. Televizyon programım başlayacak ve ikinci romanımı yazıyorum” diyerek hızlı bir geri dönüş yapacağının sinyallerini verdi.

İSTANBUL ÇOK AĞIR BEDEL ÖDETİYOR

İstanbul’u özlemediğini ifade eden Aylin, sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul turistlik bana daha güzel gelmeye başladı. Yapmadığım, görmediğim bazı şeyleri 3-5 güne sığdırmak çok daha keyifli. Birde burada yaşamak bana göre çok zorlaştı. Benim 20 sene yaşadığım İstanbul değil artık. Hala dünyanın en güzel şehri ama çok zorlaştı. Çok ağır bedel ödetiyor artık. Bu da benim ruhuma aykırı geliyor. Her gelişimde Çeşme’ye dönerken çok doğru karar vermişiz diye dönüyorum.”