Ekonomi 12.08.2022 07:00

Perrigo'da üst düzey atama

Sebamed, Bio-Oil, Paranit, Predictor, Dermalex, Vectavir, Gvyna, Deotak ve Omron gibi markalarıyla faaliyet gösteren Perrigo Türkiye'de üst düzey bir atama gerçekleşti. Özge Yavuz Öztürk, Perrigo Türkiye Genel Müdürü olarak 1 Ağustos itibariyle göreve başladı.
Perrigo'da üst düzey atama

Sebamed, Bio-Oil, Paranit, Predictor, Dermalex, Vectavir, Gvyna, Deotak ve Omron gibi markalarıyla faaliyet gösteren Perrigo Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Özge Yavuz Öztürk, Perrigo Türkiye Genel Müdürü olarak 1 Ağustos itibariyle göreve başladı.

2000 yılında İstanbul Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun olan Öztürk, Bilgi Üniversitesi’nde Pazarlama alanında MBA eğitimini tamamladı.

Profesyonel iş hayatına Procter&Gamble, Wella Professionals’da başlayan Özge Yavuz Öztürk, sırasıyla “Asistan Marka Müdürü”, “Marka Müdürü” ve “Kategori Marka Müdürü” olarak görev aldı.

Çalışma hayatına GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı’nda Ağız Bakım ve OTC kategorilerinde sırasıyla “Kıdemli Marka Müdürü” ve “Grup Marka Müdürü” olarak devam etti. 2014 yılında Merck Tüketici Sağlığı’nı kurmak üzere “Pazarlama Müdürü” olarak atanan Öztürk, sonrasında “Bölüm Direktörü ve “Global Marka Geliştirme Direktörü” olarak çalıştı.

Merck ve P&G birleşmesi ile beraber “Global Marka Geliştirme Direktörü” görevine Procter&Gamble çatısı altında 2020 Ocak sonuna kadar devam eden Öztürk, son olarak 2020 Şubat ayından bu yana Santa Farma İlaç’ta, OTC Bölüm Direktörü olarak görev yaptı.

Alanında sahip olduğu güçlü iş deneyimi ile Özge Yavuz Öztürk, Ağustos 2022 tarihi itibariyle de Perrigo Türkiye Genel Müdürü görevini üstlenecek.