Spor 14.04.2016 22:50

Pereira görüşme odasına

Galatasaray beraberliği sonrası ligin bitimine 6 hafta kalmasına rağmen 'Şampiyonluk zora girdi' açıklaması yapan Portekizli teknik adamla yollar her an ayrılabilir. YENİBİRLİK- Derbide Galatasaray'la berabere kalan ve şampiyonluk yarışında çok önemli 2…
Pereira görüşme odasına

Galatasaray beraberliği sonrası ligin bitimine 6 hafta kalmasına rağmen 'Şampiyonluk zora girdi' açıklaması yapan Portekizli teknik adamla yollar her an ayrılabilir.

YENİBİRLİK- Derbide Galatasaray'la berabere kalan ve şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan bırakıp son 6 haftaya lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde giren Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynamaya başladı. Okların Vitor Pereira'ya çevrildiği sarı-lacivertlilerde Portekizli treknik adamın derbi sonrası yaptığı 'Şampiyonluk zora girdi' açıklaması camiayı ikiye bölerken, bazı yöneticlerin 'Ligin bitimine daha 6 hafta varken böyle teslimiyetçi bir açıklama yapılmamalı' diyerek Pereira ile yolların ayrılmasını isteyecekleri konuşuluyor. Taze bir kanla şampiyonluğun sonuna kadar kovalanması gerektiğini söyleyen Fenerbahçeli yöneticiler bu anlayışta ki Pereira ile bunun mümkün olmayacağı görüşünde.Öte yandan resmi siteden dün yapılan yazı açıklama ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 18 Nisan Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.