Spor Kaynak: (İHA) 15.12.2017 22:36 Güncelleme: 15.12.2017 22:41

Perasovic: "Çok ağır bir mağlubiyet oldu"

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Baskonia Vitoria Gasteiz maçının bu sezon son saniyelerde kaybettikleri üçüncü maç olduğunu belirterek, "Bizim için gerçekten çok ağır bir mağlubiyet oldu" dedi.
Perasovic:
Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Baskonia Vitoria Gasteiz maçının bu sezon son saniyelerde kaybettikleri üçüncü maç olduğunu belirterek, “Bizim için gerçekten çok ağır bir mağlubiyet oldu” dedi.

Anadolu Efes, THY Euroleague’in 12. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaştığı İspanyol ekibi Baskonia Vitoria Gasteiz’e 82-81 mağlup oldu. Mücadele sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, “Bizim için gerçekten çok ağır bir mağlubiyet oldu. Evimizde son saniyelerde kaybettiğimiz üçüncü maçtı. Maçın 3 dakikası 8 sayı öndeydik ama avantajı elimizde tutamadık. Maça kötü başladık. Üçüncü çeyrek iyi oynadık. Hızlı hücumlardan sayı bulduk. Son anlarda sayılar bulamadık ve maçı kaybettik” şeklinde konuştu.

PEDRO MARTİNEZ: “SON 5 DAKİKAYI BİZ DAHA İYİ OYNADIK”

Baskonia Vitoria Gasteiz Başantenörü Pedro Martinez, karşılaşmanın son 5 dakikasını daha iyi oynadıkları ve bu şekilde mücadeleden galip ayrıldıklarını söyledi.

İspanyol ekibi Baskonia Vitoria Gasteiz, THY Euroleague’in 12. haftasında deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes’i 82-81 mağlup etti. Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Baskonia Vitoria Gasteiz Başantrenörü Pedro Martinez, “Dördüncü periyodun başında Efes bizi zorladı. Son 5 dakikayı da biz iyi oynadık. Son 3 dakikada oyuncularımın gösterdiği mücadele ile maçı kazandık. Efes, Euroleague’in en iyi takımlarından biri. Onları iyi kontrol ettik. Hızlı hücumlardan sayılar bulduk ve maçı kazandık” diye konuştu.