Magazin 21.05.2019 00:30

Pamela İle 19 Mayıs Tam Bir Şölen Havasında Kutlandı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Pamela, Balıkesir Kuvay-i Milliye Meydanı'nda verdiği muhteşem konserde hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
Pamela İle 19 Mayıs Tam Bir Şölen Havasında Kutlandı!

 Pamela, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamaları kapsamında Balıkesir’de onbinlerle ile buluştu.

19 Mayıs’ın 100. yılı nedeniyle düzenlenen kutlamalar 21:30’da Fener Alayı ile başladı. 22.30’da Kuvay-i Milliye Meydanında son bulan yürüyüş sonrası Pamela ‘Kal Benim İçin’ şarkısı ile müzikal şöleni başlattı.

Pamela’nın 2 saate yakın aralıksız devam den kusursuz performansını izlemeye gelenler, ellerinde Türk bayrakları ile her şarkıya büyük bir coşku ile eşlik etti.

Balıkesir’i ve şehrin enerjisini çok sevdiğini söyleyen Pamela, ‘15 yaşında Türkiye ye geldim ve tarihi hakkında maalesef pek fazla bilgi sahibi değildim. Yıllar içinde öğrendiğim bilgilerle Türk olmanın bilincine varıp tarihimizle çok gurur duydum ve kalbime taht kurdu. Türk olmaktan çok mutluyum ve dünyanın her yerinde bunu ifade etmek bana onur veriyor’ dedi.

Performansıyla bir kez daha büyüleyen Pamela, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı İzmir marşı ile noktaladı.