Magazin 03.12.2020 05:00

Özlem Tokaslan'dan 'Kırmızı Gül'

Başarılı oyuncu 'Kırmızı Gül' türküsüne getirdiği özgün yorumla müzik dünyasına adım attı.
Özlem Tokaslan'dan 'Kırmızı Gül'

Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Özlem Tokaslan, uzun zamandır planladığı profesyonel müzik kariyerine girişini 'Kırmızı Gül' türküsünün özgün yorumuyla yaptı. 

Sanatçının ilk single ve klip çalışması 'Kırmızı Gül' Viya Müzik etiketi ile Youtube ve tüm dijital platformlarda  yayınlandı. Düzenlemesini Kurtuluş Cengiz'in yaptığı eserde Anadolu'nun kadim sazları duduk ve bendirin doğaçlama ezgileri, Özlem Tokaslan'ın özgün vokal performansıyla buluştu. Sevilen oyuncu tiyatro, sinema ve televizyonda sürdürdüğü başarılı kariyerine müziği de ekledi. 

‘’MÜZİK HAYATIMDA HEP VARDI’’

Sanatçı, müzik çalışmalarıyla ilgili; "Şan bölümünde başladığım konservatuvar eğitimime  tiyatro oyunculuğu bölümüne geçerek devam ettim, müzik hayatımda hep vardı, artık profesyonel olarak da ürettiklerimi paylaşma kararı aldım. Yeni çalışmalarımı yayınlamaya devam edeceğim" diye belirtti.

MEVKIBE’DEN SONRA MİKSER MELAHAT GELİYOR!

Son yıllarda oynadığı pek çok diziyle gündeme gelen Özlem Tokaslan, Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Mevkıbe karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Yakında 80'ler dizisinde canlandıracağı 'Mikser Melahat' karakteriyle yeniden televizyon seyircisinin karşısında olacak