Kültür Sanat 19.05.2022 08:03 Güncelleme: 19.05.2022 08:13

OZAN BAYRAŞA'NIN "İLK"LERİ BULUŞTURAN ŞARKISI: Bİ' VAR Bİ' YOK

11 aylık bir süreçte, çok özenli bir çalışmayla hazırlanan Bi' Var Bi' Yok, bir "electro-pop" yaz şarkısı olarak kategorize edilse de, aslında sınırlarının dışına taşan ve Ozan Bayraşa'ya göre "zamansız" olma idealindeki bir parça.
OZAN BAYRAŞA'NIN "İLK"LERİ BULUŞTURAN ŞARKISI: Bİ' VAR Bİ' YOK

Hafızalara kazınan, Simge “Yankı”, Sezen Aksu’ “Canımsın Sen”, Derya Uluğ “Kanunlar Gibi”nin yanı sıra son yıllarda duyduğumuz bir çok hit şarkının yenilikçi düzenlemelerine imzasını atan Ozan Bayraşa, müzik kariyerinde ilk kez, kendisinin seslendirdiği bir şarkıyı müzik dinleyicisinin beğenisine sunuyor. Ancak şarkının “ilk”leri bununla da kalmıyor;
Bi’ Var Bi’ Yok'un düzenlemesi ve müziğinin yanında bu kez şarkı sözlerini da yazan Ozan Bayraşa, görsel tasarımlarını da kendisi hazırladı.

Proje fotoğraflarını Elif Demiralp çekerken, Bayraşa, Bi’ Var Bi’ Yok'un animasyon içerikli lyrics video klibi için de İranlı yönetmen Omid Saghafi ile çalıştı.

11 aylık bir süreçte, çok özenli bir çalışmayla hazırlanan Bi’ Var Bi’ Yok, bir "electro-pop" yaz şarkısı olarak kategorize edilse de, aslında sınırlarının dışına taşan ve Ozan Bayraşa’ya göre "zamansız" olma idealindeki bir parça.