Vakıf Katılım web
Magazin 10.08.2020 03:00

"Osman Sınav burun estetiği yaptırmamı istemedi"

 Güzel oyuncu Öykü Gürman Tv100 ekranlarında yayınlanan Deniz Akkaya ve Uzm. Dr. Yusuf Topal'ın sunduğu 'Biz Bize' adlı programına konuk oldu. Şarkıcılığın yanında oyunculukta yapan Öykü Gürman, müzisyen olmasının oynadığı dizilerde yardımcı olduğunu söyledi.
"Osman Sınav burun estetiği yaptırmamı istemedi"

Öykü Gürman, “Her zaman şarkı söylemek müzik bir tık ötede ama oyunculuk yaparkende şarkı söylediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Oyunculuk yaparkende müzisyen tarafımıda değerlendiriyoruz” dedi.

 ‘Evde yemek yapmayı öğrendim’

 Koronavirüs salgınındaki pandemi sürecinde evinde vakit geçirdiğini söyleyen Öykü Gürman, “Aslında hepimiz gibi geçti bende evdeydim. Zor bir süreçti ama keyiflide zaman geçirdik dikkat ederek ben biraz rahatlık görüyorum insanlarda” dedi. Evde yemek yapmayı öğrendiğini söyleyen oyuncu, “Pandemi sürecinde yemek yapmayı öğrendim. Bir sürü hamur işi yemekleri yaptım” dedi.

 ‘Oyuncu botoksu denilen bir şey var’

 Estetiğe karşı olmadığını söyleyen Öykü Gürman, “Ciltte lekelenme ya da yağlanma işte ciltte vitamin enjeksiyonu bunları yaptırıyorum ve asla karşı değilim” dedi. Alın bölgesine botoks yaptırdığını söyleyen oyuncu, “Ben çok mimikli konuştuğum için ve şarkı söylerken kafa sesini kullandığımız için alın bölgemde ciddi kırışıklar oluştu onun için botoks uygulaması yaptırıyorum” dedi. ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi öncesi burun estetiği yaptırmayı düşündüğünü söyleyen Öykü Gürman, dizinin yönetmeni Osman Sınav’ın yaptırmamasını istediğini söyledi. Öykü Gürman, “Burnumu yaptırmayı düşündüm burun dolgusu sonra ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde Osman Sınav asla hiçbir şey yaptırmamam gerektiğini o karaktere uygun olduğunu söyledi” dedi. Öykü Gürman, oyuncu botoksu olduğunu söyledi. Gürman, “Bütün oyuncularda oyuncu botoksu denilen bir şey var” dedi.

 Güzelliği ile dikkat çeken Öykü Gürman, cildini gül suyu ile yıkadığını cildine dikkat ettiğini söyledi. Öykü Gürman, “Uykuma dikkat ediyorum geç uyumak insanı çok yıpratan bir şey cilt yıkama temizleme durumunu hiç pas geçmem o bende bir alışkanlık yüzümü gül suyu ile yıkıyorum yatmadan öncede uyanıncada” dedi.

 Sevgilisinde baba şefkati arıyor

Annesi ve babasının 11 yaşında ayrıldıklarını ve baba eksikliği yaşadığını söyleyen Öykü Gürman, erkek arkadaşında yaşadığı eksikleri aradığını söyledi. Öykü Gürman, “Annem ve babam 11 yaşındayken boşandılar. Baba eksikliğini çok yaşamış biriyim. Dolayısıyla erkek arkadaşımın, sevgilim veya eşimin hayatı paylaştığım kişinin bu anlamda o şefkatine paylaşımcı tarafına bir kadının bir kız çocuğunun her zaman ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.