Vakıf Katılım web
Magazin 18.10.2019 09:46

ORKA ORKESTRASI'NDAN YENİ "KİME NE"

2013 yılında kurmuş olduğu Orka Orkestrası ile müzik sektörüne yeni bir soluk getiren Özgür Ordulu, ünlü söz yazarı Şehrazat'ın "Kime Ne" şarkısını yeniden yorumladı. 'Kime Ne' şarkısıDMC etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.
ORKA ORKESTRASI'NDAN YENİ

Şehrazat’ın en kıymetli şarkısını OrkaOrkestra kaptı

 Sözü ve müziği Şehrazat’a ait ‘Kime Ne’ şarkısının düzenlemesi Erhan Bayrak imzası taşıyor. Şarkıyı‘Orka Orkestrası’nın saygı değer solistlerinden Neylan Yedikel, Petek Akçakaya, Mehmet Kılınçseslendiriyor.

Orka Orkestrasının kurucusu Özgür Ordulu ”Kime Ne” uzun zamandır cover yapmayı planladığım bir şarkıydı. Kenan Doğulu’dan sonra başka biri tarafından cover’ı da yapılmamıştı. Orkestramızın da çok sevdiği bir parça, aynı zamanda vokal aranjmanlarının yoğun olması sebebiyle tüm solistlerimizi bir araya getiren şarkı olduğu için hemen Şehrazat Hanım’la irtibata geçtik.Sağolsun bizi hiç kırmadı. Buradan kendisine tekrar teşekkürlerimizi iletiyorum. Şarkının ajanjesini ise Türkiye’nin en önemli aranjörü Erhan Bayrak kendi stüdyosu olan Bayrak Records’da yaptı. Mart ayından beri üzerinde titizlikle çalıştı ve yıllarca dinlenebilecek eskimeyen zamansız bir düzenlemeye imzasını attı.

Solistlerimiz Neylan Yedikel, Petek Akçakaya ve Mehmet Kılınç da müthiş yorumlarıyla şarkıyı güçlendirdiler. Böylece tüm solistlerimizin seslerini bir arada duyduğumuz “”Kime Ne”şarkısı orkestramızın ilk cover çalışması olarak müzikseverlerle buluştu” dedi.

 Klip Emrah Özbilen’e emanet

 Bu seneye damgasını vuracak “Kime Ne”şarkısının klibini İlyas Yalçıntaş, Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl gibi isimlerle çalışan Emrah Özbilençekti. Klip Netaş Platolarında 40 kişilik ekiple çekildi. Styling, Orka Orkestrasına özel çalışıldı. Stylingi Cansum Özdemir üstlendi.ARSLAN GÜVEN