Magazin 13.07.2018 13:34

Omlet Desenli Tişörtüyle İlgi Odağı Oldu

Şarkılarıyla milyonları coşturan ünlü şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul'da muhteşem bir performansa imza attı.
Omlet Desenli Tişörtüyle İlgi Odağı  Oldu

Şarkılarıyla milyonları coşturan ünlü şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul’da muhteşem bir performansa imza attı. 

Omlet desenli  t-shirtüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fatih Ürek gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve performansıyla parmak ısırttı. Şarkı aralarında seyircilerle sohbette eden Fatih Ürek bir hayranının bu t-shirtü nereden aldınız? Bende almak istiyorum sorusuna " Bende bir tane daha var. Haftaya gelirsen getireyim " esprisiyle yanıt verdi. Gece boyunca hayranlarının selfie isteklerini geri çevirmeyen başarılı şarkıcı sahnesinde selfie rekoru kırdı. "Saymadım ama galiba yüzü geçti. Bu gece sayenizde selfie rekoru kırdık."  diyerek hayranlarına teşekkür eden Fatih Ürek bir süre sonra çıkacak yeni singleının müjdesini verdi. 

Şarkıyı Gülşen'in elinden kaptığını söyleyerek heyecanını bir kez daha dile getiren Ürek " Gülşen bana bu şarkıyı dinlettiğinde nasıl olmuş diyerek fikrimi almak istedi. Bende kendisine elinize sağlık benim olmuş dedim. Ben bu şarkıyı dinlediğim anda aşık oldum. Umarım sizde çok seversiniz." sözlerini sarf ederek Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'na övgüler yağdırdı.

Yaklaşık üç saat kaldığı sahnede zaman zaman türküler de seslendiren Ürek finali son ayların popüler şarkılarından olan " Erik Dalı " ile yaptı.