Magazin 20.01.2018 08:30

"Ölü'n Bizi Ayırana Dek" Oyununa Görkemli Gala

Başarılı oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu'nu, 'Yalancı Romantik' dizisinin ardından yıllar sonra yeniden bir araya getiren "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro oyunun galası dün akşam Artı Sahne Mecidiyeköy'de gerçekleşti.

Gergedan Yapım tarafından sahneye konulan, konsepti PuCCa’ya, senaryosu ‘Bir Kadın Bir Erkek’ dizisinin senaristlerinden Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan’a ait olan iki perdelik kara komedi oyunu “Ölü’n Bizi Ayırana Dek”in yönetmenliğini ise Hakan Yılmaz üstleniyor.

Kapalı Gişeyle Başladı

Oynanmaya başladığından bu güne kadar tüm biletleri kapalı gişe olan iki perdelik kara komedi oyunu ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’in galasına Tolga Çevik, Anıl İlter, Gökçe Özyol, Akasya Asıltürkmen katıldı.

Cengiz Şahin’in yapımcılığındaki 'Yetersiz Bakiye' oyunuyla 3. Sezonda 200’ün üstünde oyun oynayarak izleyicilerine ulaşan Gergedan yapımın 2018 sezonunun büyük ses getiren yeni projesi  “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” Hakan Yılmaz yönetmenliğinde kapalı gişe  tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor. 

Oyunda neler oluyor?

Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Ancak sabah aynı yatakta uyanırlar! Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede uzanmakta olan cesettir.

Katil kim?

Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan “Hangimiz katil?” sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır.