Vakıf Katılım web
Magazin 14.08.2022 04:59 Güncelleme: 13.08.2022 16:42

OLAY YARATAN PERFORMANS OLAY YARATAN STİL

Ünlü Pop ikonu Hande Yener "İyi Ya "adını verdiği konser maratonuna hızını kesmeden devam ediyor.
OLAY YARATAN PERFORMANS OLAY YARATAN STİL

Geçtiğimiz günlerde The jolly bodrum ve ardından Ağva belediyesi tarafından düzenlenen festivalde sahneye çıktı.  Türkiye’nin en güçlü yorumcularından biri olan Yener    sahne performansı ile büyüledi.

Konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni hit şarkısı “İyi Ya” ile   yaptı. Yener’in “İyi Ya “şarkısına Mert Barlas Baltürk tarafından yapılan muhteşem koreografisine eşlik eden 10 dansçısıyla yaptığı   açılış şovu   ile Kraliçe’den büyük şov dedirtti.

Türk pop müziğinin en stil ikon kadın sanatçısı olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Hande Yener iki konserindeki stylıng çalışması kendi imzasını taşıyor. İki konserinde kendi tasarım ekibinde olan Erkan Mercan tarafından yapılan (headpiece) kafa takılarıyla ilgi odağı oldu. İlk konserinde boynuzlu bir kafa takısı kullanırken ikinci konserinde taktığı kafa takısına” Emsalsiz kraliçe taçlandı” yorumları yapıldı.

Yaz aylarının en çok tercih edilen sanatçı olan ve konser rekoru kıran Yener Ağva konserinden sonra   The Beach Alaçatı vereceği konser için çeşmeye hareket etti.