Müzik 27.01.2020 00:30

O Ses Türkiye'nin 2.cisi, müzik dünyasının yeni ikilis,i ilk single çalışması Hasret'i yayımladı

O Ses Türkiye yarışmasını 2. olarak tamamlayan Yener & Ümit, 2020 yılında ilk single çalışması  ''HASRET''i Garaj Müzik etiketiyle yayımladı. 
O Ses Türkiye'nin 2.cisi, müzik dünyasının yeni ikilis,i ilk single çalışması Hasret'i yayımladı

Sözü ve müziği Özcan Aslan ait Hasret şarkısı ie müzik hayatlarında profesyonel olarak ilerleyen ikili, HASRET’ in klip çekimlerini tarihi ve doğal güzelliğiyle tanınan Kocaeli’nin Darıca ilçesinde gerçekleşti. Klipte başarılı tiyatro oyuncusu Ada Alize ERTEM oynarken klip yönetmenliğini Utku ÇILGIN yaptı..  

Yener  & Ümit ikilisinin arkadaşlıkları Harran Üniversitesinde Müzik Öğretmenliği bölümünde aynı sınıfta olmaları vesilesiyle başladı. Zaman içerisinde aynı evi paylaşan Yener ve Ümit, çok sesli eserler üzerinde çalışmalar yaptıç Aralarındaki ses uyumunu armoniye bağlı olarak fark etmelerinden dolayı bu çalışmalar sıklığını arttırdı ve birçok projenin doğmasına neden oldu.

Yener  & Ümit,  2018 yılında O Ses Türkiye yarışmasında dört jüri üyesini döndürmeyi  başardı. Performanslarla, jüri, seyirci ve halk oylamaları elemelerini geçerek finale adlarını yazdırdılar. O Ses Türkiye yarışmasını başarılı performansların neticesinde 2.ci olarak tamamladılar.

Yener & Ümit, çalışmalarına ara vermeden, gerek söz ve beste çalışmaları gerekse de yurt içi ve yurt dışında birçok konser vermeye devam ediyor.