Magazin 10.07.2020 03:00

O Ses Türkiye'de yıldızı parladı İngilizce şarkısı ile Avrupa'da listelerde boy göstermeye başladı

BYA (Bianca) en yeni single'ı Pumpin E- Bomb'u kendi youtube kanalı üzerinden hayranların beğenisine sundu.
O Ses Türkiye'de yıldızı parladı İngilizce şarkısı ile Avrupa'da listelerde boy göstermeye başladı

O Ses Türkiye yarışmasında yıldızı parlayan BYA, İngilizce şarkılar söyleyerek yolculuğuna devam ederken bir yanda ‘JOY’ isimli İngilizce albümünü ve Türkçe çalışmalarını sunmak için hazırlıklarına devam ediyor. 

Kendine hapsedilmiş enerji bombasını serbest bırak diyerek farkını şarkı sözleri ve enerjisi ile ortaya koyan BYA, yaptığı şovlarla uluslararası müzik sahnesini fethetmeye hazır.

Sözlerini Andrei Iulian Banica müziğini Magic Juice, Andrei Iulian Banica’nın yaptığı ‘Pumpin E Bomb’un prodüktörlüğünü de Magic Juice yaptı. Şarkının Romanya’da bir markette çekilen video klibini Isabella Szanto çekti.

Bianca Ana-Maria Bușteanu (BYA) (21 Şubat 1991 doğumlu), çeşitli türlerden ilham alan bir Rumen aktris/pop-şarkıcı. Sahne rüyası, lise ve kolejde tiyatro çalışmaları sürdürürken gerçekleşti, ancak bu, müziğin onun için ikinci olduğu anlamına gelmedi çünkü 12 yaşından beri Romanya'daki en iyi öğretmenlerle vokal eğitim kursları almaya devam etti. Hem ülkesinde hem de yurtdışında Müzik ve Tiyatro Festivalleri'nde birçok ödül kazandı. Şimdiye kadar BYA 5'ten fazla dilde seslendirdi ve sesinin 5 oktavlık bir aralığı var. ARSLAN GÜVEN