Magazin 25.06.2021 04:13 Güncelleme: 24.06.2021 22:26

"O İLİŞKİ BENDE KİTABI RAFLARDA YERİNİ ALDI"

İlişki ve Yaşam Koçu Tülay Erciyas Kaya, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan insan ilişkileri üzerine hazırladığı "O İlişki Bende" kitabını kitapseverlerle buluşturdu.
"O İLİŞKİ BENDE KİTABI RAFLARDA YERİNİ ALDI"

Kadın erkek ilişkileri, dostluk, arkadaşlık ve aşk gibi konularının ele alındığı kitapta, insan ilişkilerinin temelinin kişinin kendisinin oluşturduğu anlatılıyor.

Hayatın temelini insan ilişkileri oluşturuyor. Kişiyi olgunlaştıran ve büyüten tek şey ilişkilerdir. Bu nedenle insan ilişkilerinin dengeli ve sürdürülebilir olması kişinin kendisi, değerleri ve yaşam biçimi ile uyumlu olması büyük önem taşıyor.

İlişki becerilerimizi, ilk kez ebeveynlerimiz aracılığıyla birebir yaşayarak ya da onları gözlemleyerek öğreniyoruz diyen İlişki ve Yaşam Koçu Tülay Erciyas Kaya, ilişki nedir, nerelerde hata yapıyoruz, kadına şiddet, güven ve en önemlisi sadakat gibi temel konular üzerine hazırladığı “O İlişki Bende” kitabı satışa çıktı.

Tülay Erciyas Kaya Hakkında:

1972 Yozgat doğumlu Tülay Erciyas Kaya, 20 yıllık evli ve bir erkek çocuğu annesidir. Uzun yıllar bakanlıkta çalışmasına rağmen aldığı ani kararla farklı bir sektöre geçen Kaya, organizasyon firması kurarak birçok ilişkiye şahitlik ediyor ve sonrasında insan ilişkileri alanında eğitimler alarak İlişki ve Yaşam Koçu oldu.