Vakıf Katılım web
Emlak 29.03.2017 16:00 Güncelleme: 29.03.2017 16:33

Nusaybin'de 5 bin konutun temeli atılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Teröristlerin yaktığı, yıktığı yerlerdeki vatandaşlarımızın haklarını verebilmek, acılarını dindirebilmek adına Nusaybin'de 5 bin konutluk evlerin temelini atacağız." dedi.
Nusaybin'de 5 bin konutun temeli atılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığını ve Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaretinde yaptığı konuşmada, halk oylaması kampanya sürecinde bakanlıkla ilgili sorunu olan bölgeleri özellikle tercih ettiğini dile getirdi.

Özhaseki, İstanbul programının ardından yarın Nusaybin'e ve daha sonra Diyarbakır’a gideceğini anlatarak, "Nusaybin’de binlerce konut yapıyoruz. Teröristlerin yaktığı, yıktığı yerlerdeki vatandaşlarımızın haklarını verebilmek, onların acılarını dindirebilmek adına Nusaybin’de 5 bin konutluk evlerin temelini atacağız. Bir, iki gün sonra da Diyarbakır Sur’a geçeceğiz. Sur ilçesinde bin 200 civarında tescilli tarihi eser var ve bunları koruyor, sağlıklaştırmalar yapıyoruz. Diyarbakır’ın tarihi konaklarını yapıyoruz. Bu süreçte iki işi bir arada sürdürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.