Magazin 06.07.2022 04:19

NOVA NORDA DİNLEYİCİLERİNDEN DÖVME SÜRPRİZİ!

Elektropop müziğin bağımsız kadın sanatçılarından Nova Norda, özgün ve enerjisi yüksek sahne performansı, sıradışı kostümleri ile kalabalık dinleyici kitlesini her zaman etkisinde bırakıyor.
NOVA NORDA DİNLEYİCİLERİNDEN DÖVME SÜRPRİZİ!

Şarkı isimleri ve Nova Norda logosunu dövme yaptıran dinleyicilerinden her gün yeni mesajlar alan Nova Norda, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımına şu notu düştü: ''Bu aralar sizden bir NN dövmesi patlaması geldi. Beteri Yok Uslanmaktan yazdıran, Peşindeyim Kendimin yazdıran, NN logosu yaptıran bir sürü kişi gördüm. Nasıl bu noktaya geldiğimize şaşırarak seviniyorum. Şarkılarımı her zaman gerçeklerden yola çıkarak kaleme alıyorum. Bu yaşanmışlıkların kıymetinin bilinmesi beni çok mutlu ediyor.''

Festivallerin aranan ismi: Nova Norda!

Paralel Evrende Dünya Tarihi albümü ile birlikte konserlerine ara vermeden devam eden başarılı sanatçı, 20 Temmuz'da What A Fest'te, 23 Temmuz'da CityFest'te, 20 Ağustos'ta Jack Wolfskin Kamp ve Doğa Festivali'nde ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Mersin Belediye Konseri'nde sevenleri ile buluşacak.