Magazin 12.08.2020 03:00

''Nostalji Sendromu'' ile bambaşka bir yorum! 

Pop Opera alanında daha önce "Rafine" albümü ile ilgi toplamayı başaran MYFO Grubu, "Nostalji Sendromu" isimli dört şarkıdan oluşan EP'lerini yayınladı.
''Nostalji Sendromu'' ile bambaşka bir yorum! 

Nostalji Sendromu EP'sinde; Hümeyra'nın Sessiz Gemi, Ayten Alpman'ın Ben Böyleyim, Bora Öztoprak'ın Seni Seviyorum ve Tual Grubu'nun seslendirdiği Pencereler isimli Türk pop müziğinin kültleşmiş şarkıları yer alıyor. 

 MYFO: ''Nostalji Sendromu'nu beraber yaşayalım!''

 Farklılıklara açık olmanın gelişmiş bir sanat anlayışı oluşturacağına inanan ve bunu müzikleri ile başarmayı hedefleyen MYFO Grubu, Nostalji Sendromu ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade ediyor:'' Sektörümüzün belki en zor günlerini yaşadığımız bu dönemde büyük bir emekle sizlere dört şarkılık bir albüm hazırladık. Bizim için nostaljik parçaları yenilemek ve yorumlamak artık vazgeçilmez bir hal aldı. Gönül gözüyle bizleri gören ve takip ederek destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Gelin ‘Nostalji Sendromu’nu beraber yaşayalım! ''

 Soner Kırmızıgül ile Alperen Gören'in modern düzenlemeleri ile yeni EP'sini müzikseverlerle buluşturan grup, sözleri Yahya Kemal Beyatlı'ya, müziği Frank Geralt ve Patricia Carli'ye ait olan çıkış şarkılarını Sessiz Gemi yorumu ile de yayınlandığı günden bu yana beğeni alıyor.  

 Kaan Ekenler, Enes Yüce, Yunus Akbaş ve Mert Kesepara'dan oluşan, dinleyicilere yepyeni bir tarz ve tat sunan MYFO Grubu, tüyleri diken diken eden güçlü vokal performansları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

 MYFO'nun yeni EP'si ''Nostalji Sendromu'', M. Music Co. etiketiyle tüm dijital platformlarda!